Skip to main content

Laatste duintraining

In het laatste weekend van maart houden we altijd de laatste duintraining van het lopende winterseizoen. Dit jaar iets eerder dan normaal. Want het laatste weekend van maart is het deze keer Pasen, en nog een weekend eerder houden we onze onderlinge wedstrijd. Dus op 17 maart de laatste duintraining.
Het was prima weer, de voorspelde regen bleek pas aan het einde van de middag te vallen, en met ruim 20 deelnemers was er een mooie opkomst. Na eerst nog gewoon getraind te hebben, kwam dan aan het einde van de training het traditionele cross wedstrijdje over een afstand van 1250 meter. Er werd weer volop strijd geleverd, iedereen deed zijn uiterste best, want bij de finish wachtte niet alleen de limonade, maar ook voor iedereen een mooie beker. Als eerste kwam Ruby over de finish in de mooie tijd van 5 minuten en 1 seconde. Dat bleek tevens een nieuw parcoursrecord voor de meisjes te zijn. Vijf seconden later finishte George als eerste jongen en nog weer een seconde later kwam Finn binnen.
Zoals al gezegd, na afloop mocht iedereen een beker uitzoeken, waarbij diegenen die afgelopen winter het vaakste bij de duintraining aanwezig geweest waren, het eerst mochten kiezen.