Skip to main content

Jongens-Mini kampioen

Jongens-Mini kampioen
Bij de finale van de pupillen competitie die 17 september in Amsterdam gehouden werd, zijn de jongens Mini van DEM kampioen geworden. De vijf jongens: Jason L, Jason G, Lennon, Finn en Gianni hadden er zin in en onder de bezielende leiding van Miguel, die van het CIOS stage loopt bij ons, wisten ze met een wel hele grote voorsprong de eerste plaats te behalen. Het begon meteen al goed met een afgetekende overwinning bij de estafette. En ook het balwerpen leverde veel punten op. Jason L werd daar eerste en Lennon derde.
Ook de meisjes A2 wisten het podium te halen. Zij werden derde, dicht achter de nummer twee. En ook hun estafette leverde veel punten op. Die estafetteploeg wist tweede te worden.
In het individuele klassement hadden we ook nog drie podium plaatsen, en wel voor Jason L, Kai en Silke, terwijl Jari bij de JPB slechts weinig punten tekort kwam om ook op het podium te eindigen.
Een erg geslaagde finale wedstrijd dus, want naast de jongens mini, en de meisjes A2 hadden er zich nog 5 ploegen van DEM zich voor deze finale wedstrijd geplaatst en wel, de meisjes A, B, C en Mini, en de jongens B
Voor de FOTO’s op onderstaande link klikken