Wat is de G groep?

AV DEM is een proef gestart met het draaien van een G-groep. Een G-groep is een trainingsgroep voor mensen met een verstandelijke beperking.

Pupil trainster Tracy Andringa werkt bij de Hartekamp Groep. Tot nu toe biedt zij de trainingen zelf aan voor atleten die zichtbaar plezier hebben op de dinsdag avond. Tussen 19.00uur en 20.00uur wordt er getraind op loopnummers, springnummers en werpnummers.
De komende tijd wordt Tracy ondersteund door stagiair Stan Niesten, zelf junior bij AV DEM. 

Om met de trainingen mee te doen hoort de atleet zich redelijk zelfstandig te kunnen redden, zelf naar het toilet, zelf aan- en uitkleden, zelfstandig bewegen, dus geen ernstige lichamelijke handicap.

De atleet hoort een dusdanig verstandelijk vermogen te hebben dat hij/zij een eenvoudige verbale instructie begrijpt. De atleten integreren af en toe met de pupillen die aanwezig zijn op de baan. Dit gaat met een zeer sportieve houding vanuit beide groepen atleten en is hartverwarmend om te zien.

Nieuwe leden zijn van harte welkom voor een kennismaking met de training. Er wordt getraind op de dinsdagavond van 19.00 tot 20.00 uur op de atletiekbaan in sportpark Adrichem.

 Bekijk de filmverslagen van de G atleten tijdens de onderlingewedstrijd op 25-03-2012 

Voor meer informatie kun je Tracy bellen: (0251-226884) of een email sturen Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

De masters-indoor atletiek zijn gaande in Madrid. Zie voor meer info en uitslagen van DEM-atleten onze site: https://t.co/Z9gjVeFQX4

AV DEM   LOGO 2012   189x89

brengt je in beweging!

Volg ons op