Dingend trainers gezocht!!!!

AV DEM - LOGO 2012 - 189x89
Medio december zullen we officieel slechts één trainer hebben voor de C-jeugd  
en nog een aantal B-junioren die (nog) niet in een vaste trainingsgroep zijn opgenomen. 
Het is dus een dringende zaak nog twee trainers te vinden om onze C-jeugd te kunnen trainen. Alléén als we deze trainers kunnen binnenhalen, zijn we in staat een nieuwe trainersconstructie in te voeren, waarbij we twee oud-trainers weer bereid hebben gevonden het trainerskorps officieel te versterken, voornamelijk bij de B-jeugd. 
 

Hierbij dus een zéér dringend verzoek 

Oud atleten en/of ouders met een atletiekverleden, die een redelijke tot goede kennis hebben van de atletieksport, dagen we hierbij uit de handschoen op te pakken voor onze atleten en het trainerschap op zich te nemen. Een volledige (wettelijke) vrijwilligersvergoeding wordt bij deze functie uitbetaald. Na december zijn we anders niet meer in staat de jeugdatleten voor de volle 100% trainingen aan te bieden.
 

DE JEUGD VAN DE AV DEM REKENT OP U !!

 
Geïnteresseerden kunnen zich melden, liefst via mail, bij Henk Martens (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.). Zo nodig kunnen we eerst een gesprek hebben in het clubgebouw. Normaal gesproken is Henk op woensdag- en vrijdagavond vanaf 20.00 uur aanwezig in het clubgebouw.
AV DEM   LOGO 2012   189x89

brengt je in beweging!

Volg ons op