Wie helpt ons schoonmaken?

schoonmakenWij zijn met ingang van heden op zoek naar een aantal enthousiaste vaders, moeders of leden, die vrijwillig een paar uurtjes per week tijd hebben om ons gebouw schoon te maken.

Het gaat om de dinsdag- en de vrijdagmorgen van 9.00 uur tot 11.00 uur. Op deze dagen worden er door vrijwilligers van andere werkgroepen al werkzaamheden uitgevoerd in en rondom het gebouw. Het zou mooi zijn als er zich meerdere nieuwe vrijwilligers opgeven zodat de werkzaamheden binnen deze uren gedaan kunnen worden met twee of zelfs meerdere personen.

De werkzaamheden zijn o.a.: Het schoonmaken van de kleedkamers, doucheruimtes, hal en toiletten. Het vegen of dweilen van de kantine, prullenbakken legen, gezamenlijk een kopje koffie drinken en in overleg met elkaar twee keer per jaar een grote schoonmaak etc.

Wij hebben een prachtig gebouw en een hele gezellige kantine waarin vele activiteiten plaatsvinden. Denk aan de wedstrijden, de klaverjas avonden, de vergaderingen, de jeugdactiviteiten, de gezellige woensdag en vrijdagavonden etc.

Wij kunnen het echt niet allemaal alleen doen en uw hulp is daarom heel hard nodig.

Bij deze wordt U van harte uitgenodigd om contact op te nemen met Paula Polman van de Werkgroep Kantine Activiteiten voor meer informatie over deze oproep.

Met vriendelijke groet van

Paula Polman 0251-241896 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

AV DEM   LOGO 2012   189x89

brengt je in beweging!

Volg ons op