Operator team ET gezocht!

Met ingang van dit seizoen is DEM (samen met castricum en Trias) in het bezit van een ET!! Hiervoor zoeken wij, voor een aantal jaren, een team van operators voor alle thuiswedstrijden. Voor deze nieuwe operators wordt zeer binnenkort een bedieningscursus georganiseerd. Aanmelden voor deze cursus en voor de vrijwilligersfunctie ET-operator bij Henk Martens Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Met ingang van dit seizoen is Ron jansen gestopt met zijn werkzaamheden bij de wedstrijdorganisatie. Daardoor is er een heel groot gat geslagen in de werkgroep thuiswedstrijden. Eigenlijk zijn we niet eens in staat wedstrijden te organiseren, maar toch hebben we een kleine agenda gemaakt. We hebben op kortte termijn extra handjes nodig. Ook hier graag hulp.

Aanmeldingen ook bij Henk Martens of iemand anders van het bestuur.

Dingend trainers gezocht!!!!

AV DEM - LOGO 2012 - 189x89
Medio december zullen we officieel slechts één trainer hebben voor de C-jeugd  
en nog een aantal B-junioren die (nog) niet in een vaste trainingsgroep zijn opgenomen. 
Het is dus een dringende zaak nog twee trainers te vinden om onze C-jeugd te kunnen trainen. Alléén als we deze trainers kunnen binnenhalen, zijn we in staat een nieuwe trainersconstructie in te voeren, waarbij we twee oud-trainers weer bereid hebben gevonden het trainerskorps officieel te versterken, voornamelijk bij de B-jeugd. 
 

Hierbij dus een zéér dringend verzoek 

Oud atleten en/of ouders met een atletiekverleden, die een redelijke tot goede kennis hebben van de atletieksport, dagen we hierbij uit de handschoen op te pakken voor onze atleten en het trainerschap op zich te nemen. Een volledige (wettelijke) vrijwilligersvergoeding wordt bij deze functie uitbetaald. Na december zijn we anders niet meer in staat de jeugdatleten voor de volle 100% trainingen aan te bieden.
 

DE JEUGD VAN DE AV DEM REKENT OP U !!

 
Geïnteresseerden kunnen zich melden, liefst via mail, bij Henk Martens (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.). Zo nodig kunnen we eerst een gesprek hebben in het clubgebouw. Normaal gesproken is Henk op woensdag- en vrijdagavond vanaf 20.00 uur aanwezig in het clubgebouw.

Schilders gezocht M/V

32Enige tijd geleden is er, door overlast van water, nogal wat schade aangebracht aan het gebouw.
Nog deze maand worden er herstel werkzaamheden uitgevoerd.
Een aantal deuren worden aangepast zodat ze weer correct sluiten. Drie deuren worden zelfs helemaal vervangen.
Ook de koven aan de muurkant worden hersteld en er komt een nieuwe koof voor alle kabels van de geluidsinstallatie.
Na het herstel, ook nog wat aan de bar, willen we als vereniging zelf het schilderwerk ter hand nemen.
Dat zal, met een aantal vrijwilligers, 2 of 3 dagen in beslag nemen.
Het is iedereen natuurlijk al duidelijk, we zoeken hiervoor een aantal vrijwilligers die deze klus willen klaren
Hapjes en drankjes worden op die dagen natuurlijk geregeld.
 
Wie meldt zich aan !!! 
Kan als mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., mondeling bij Henk Martens of andere bestuursleden. Als de namen maar bij Henk bekend worden.  
Na aanmeldingen gaan we data plannen.

Onderhoudswerkzaamheden accommodatie

klusjesVrijwilligers gezocht die eens in de zoveel weken willen helpen met onderhoudswerkzaamheden aan de gehele accommodatie.

Voorbeelden van klusjes die regelmatig gedaan moeten worden:

  • Het aanvegen van het kantinegebied. Vooral na het spuiten van onkruidverdelger.
  • De kogelsectoren (extra) vegen met de speciale staaldraad bezem.
  • Onderhoud van de netten van beide werpringen (zakken, hijsen enz.)
  • Onderhoud van trainings- en wedstrijdmateriaal.
  • Onderhoud sloten van hoog- en polshoog-overkappingen
  • Onderhoud speeltuintje.
  • Onkruidbestrijding.

Meld je aan bij Henk Martens, email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Wie helpt ons schoonmaken?

schoonmakenWij zijn met ingang van heden op zoek naar een aantal enthousiaste vaders, moeders of leden, die vrijwillig een paar uurtjes per week tijd hebben om ons gebouw schoon te maken.

Het gaat om de dinsdag- en de vrijdagmorgen van 9.00 uur tot 11.00 uur. Op deze dagen worden er door vrijwilligers van andere werkgroepen al werkzaamheden uitgevoerd in en rondom het gebouw. Het zou mooi zijn als er zich meerdere nieuwe vrijwilligers opgeven zodat de werkzaamheden binnen deze uren gedaan kunnen worden met twee of zelfs meerdere personen.

AV DEM   LOGO 2012   189x89

brengt je in beweging!

Volg ons op