Skip to main content

Pupillen triatlon

Al sinds 2013 houden we in de zomervakantie twee maal een triatlon. Eentje in het begin van de vakantie, en een aan het einde van de vakantie. Maandag 31 juli was de eerste van dit jaar.
De onderdelen die er gedaan worden zijn: 1 rondje hardlopen op de baan, 400 meter dus. Daarna 4 rondjes fietsen, op het oude wielerparcours, dus langs de voetbalvelden van de Kennemers, weer het DEM terrein op en langs de kantine. Dat rondje is 550 meter. Metelkaar dus 2200 meter fietsen. En tot slot dan weer een rondje hardlopen op de atletiekbaan. De opkomst viel deze keer een beetje tegen. Meestal zijn het zo tussen de 20 en 40 deelnemers, deze keer waren het er 9. Maar er was ook veel regen voorspeld, en die kwam (zoals meestal) er gelukkig niet. Pas na afloop begon het een beetje te spetteren.
De snelste was deze keer Timo, met Noah als tweede. Snelste meisje was Thirza met dicht achter haar Jasmijn en Pleuni, waarbij we nog even op moeten merken dat Jasmijn halverwege het fietsen nog materiaal pech had. De ketting liep er af.
Maandag 21 augustus is de tweede triatlon van deze zomer. Je hoeft je er niet vooraf voor op te geven. Iedereen die komt kan meedoen, maar wel natuurlijk op de fiets komen.
De fotoi's zijn via onderstaande lik te beijken.