Skip to main content

Laatste duintraining

Zaterdag 25 maart was de laatste duintraining van dit winterseizoen. Er waren flinke buien voorspeld, maarhet bleek achteraf prima weer te zijn, Er viel tijdens de training geen spatje. Met dik over de 20 deelnemers, was er een mooie opkomst.
De groep van Tracy ging meteen het bos is. Tigch bleef met de anderen op het speelveldje naast het parkeer terrein, en zij gingen dobbelen. Traditie getrouw is er altijd aan het einde van de laatste duintraining een cross wedstrijdje. De lengte van het parcoursje wat we dan lopen, is 1250 meter. Toen Tracy terugkwam, kon het wedstrijdje beginnen. Iedereen deed weer heel erg zijn best, en de snelsten waren deze keer Ryan bij de jongens, en Sarah bij de meisjes. Bij de finish was er voor iedereen limonade, en daarna kwam eigenlijk het belangrijkste van deze dag: er was een grote doos vol bekers, en iedereen mocht er eentje uitzoeken. Wie deze winter het vaakste bij de duintraining geweest was, mocht als eerste kiezen. Enzovoort. Er waren ruim voldoende bekers, zodat ook de laatste nog volop keuze had.
Het zomerseizoen staat nu voor de boeg, met de diverse baanwedstrijden, maar begin november gaan we weer beginnen met een nieuw seizoen duintrainingen.
Voor de foto’s en de uitslagen van deze geslaagde training, even op de onderstaande linken klikken.