Skip to main content

Jongens mini: tweede van Nederland

Een week na de finale van de competitie, was er al weer een belangrijke wedstrijd: De nationale estafette kampioenschappen. De wedstrijd was in Amstelveen, en zoals altijd was het er weer ontzettend druk. De weergoden waren ons deze keer niet gunstig gezind. Af en toe viel er een pittige regenbui.
Als eersten van DEM moesten de jongens mini lopen. Het kwartet Jason L, Lennon, Jason G en Finn had er zin in, en er was flink geoefend. Het resultaat was een prachtige tweede plaats. Slechts 6 honderdste van een seconde achter Leiden Atletiek. Het had nog mooier kunnen zijn, want onze startloper hield na de start in, en toen hij zag dat de andere lopers gewoon doorliepen, zette hij ook weer flink aan. Maar dat is natuurlijk achteraf gepraat, en met een tweede plaats zij ne ook erg blij.
Bij de jongens hadden we maar 1 ploeg, bij de meisjes liep er in iedere leeftijdsgroep een ploeg van DEM mee. Geen prijzen bij de meisjes, maar wel flink wat mooie tijden.
Ook onze junioren ploegen haalden het erepodium niet. Het dichtsbij kwam nog de ploeg van de vrouwen op de 4 x 200 meter. Zij werden vierde
De foto's zijn via onderstaande link te bekijken