Terugblik vrijwilligersavond 14.12 2018

Terugblik vrijwilligersavond 14.12 2018

Met de opkomst van ruim 70 vrijwilligers met partner, leuke live muziek en vele lekkere hapjes & drankjes, verliep ook deze gezellige AV DEM vrijwilligersavond op rolletjes. De avond werd o.a. mede mogelijk gemaakt door de Werkgroep Kantine Activiteiten en Werkgroep Vrijwilligersbeleid. Voorzitter Rob Tuinstra bedankte de opgekomen "harde vrijwilligerskern" voor hun inzet over 2018 en benadrukte hun maatschappelijke rol en betekenis voor de club.

Vrijwilliger van het Jaar 2018
Met een meerderheid van stemmen werd Annemarie van Rookhuizen van de ledenadministratie verkozen tot Vrijwilliger van het Jaar 2018. Dankbaar ontving zij - naast de fraaie wisselbeker met haar ingegraveerde naam - een prachtige bos bloemen. Saillant detail was dat dochterlief via een Facebook campagne veel extra stemmen voor haar moeder had weten te bemachtigen. De andere twee genomineerden Marloes de Heer en Henk Polman werden ook geroemd voor hun belangrijke rol voor de club.

Voorbereiding voor 2019
De voorzitter benadrukte dat in principe elke AV DEM vrijwilliger voor deze titel in aanmerking komt. Iedereen in de club kan binnen zijn of haar werkgroep via de werkgroep kartrekker kenbaar maken wie er in zijn of haar werkgroep genomineerd zou moeten worden voor Vrijwilliger van het Jaar. Vervolgens kan die werkgroep kartrekker, tevens algemeen bestuurslid, een of meer kandidaten inclusief motivatie aandragen tijdens de bestuursvergaderingen van september en oktober. Het bestuur beslist dan samen met de Werkgroep Vrijwilligersbeleid welke vijf kandidaten voor dat jaar worden genomineerd.

We zien jullie komst bij de volgende vrijwilligersavond graag weer tegemoet!

Plaats een reactie

U dient in te loggen om een reactie te kunnen plaatsen. U kunt inloggen met uw Facebook account.

AV DEM   LOGO 2012   189x89

brengt je in beweging!

Volg ons op