Hulp gevraagd bij lichte graafwerkzaamheden op 9 februari 2019

Hulp gevraagd bij lichte graafwerkzaamheden op 9 februari 2019

Tussen ons clubgebouw en wedstrijdsecretariaat (Loesje) ligt bekabeling in de grond voor elektra en internet. Hierdoor kunnen we iedereen live op de hoogte houden van wedstrijdresultaten.

Probleem bekabeling
De bekabeling ligt van oorsprong deels buiten pvc buizen, in de natte grond. Verder is de elektra ondergronds aan elkaar gekoppeld in een zgn. grondmof waarin vocht is gekomen. Dit alles leidt (mogelijk) tot storingen tijdens onze baanwedstrijden.

Oplossing = geul graven
Omdat het verouderde speeltuintje (rechts van Loesje) vanwege veiligheidsafwegingen is weggehaald, doet zich momenteel een kans voor het probleem te verhelpen. Binnenkort wordt het overgebleven gebied volledig opnieuw betegeld. In de tussentijd willen we een geul graven tussen gebouw en secretariaat, waarbij we de bestaande bekabeling bloot leggen om deze te (kunnen) reorganiseren.

Wie wil ons helpen met de geul?
Op zaterdagochtend 9 februari willen we de graafwerkzaamheden gaan uitvoeren. Inloop tussen 09:45-10:00u met koffie en appeltaart en daarna graven tot 12:30u met een kop koffie tussendoor. We zorgen voor broodjes mocht er belangstelling zijn daarna nog even door te gaan. We denken 4-5 vrijwilligers nodig te hebben om de graafwerkzaamheden uit te kunnen voeren. Wie wil onze club hiermee helpen?

Aanmelding
Meld je svp aan bij Henk Martens zodat we weten of er voldoende hulp komt om deze oplossing op 9 februari uit voeren. Je kunt je melden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of
06-50677431. Vast dank namens de club!

Met vriendelijke groet,

Werkgroep Accommodatiezaken
Werkgroep Vrijwilligersbeleid

Plaats een reactie

U dient in te loggen om een reactie te kunnen plaatsen. U kunt inloggen met uw Facebook account.

AV DEM   LOGO 2012   189x89

brengt je in beweging!

Volg ons op