10K Champions Run kortingsactie

10K Champions Run kortingsactie

De ‘Dag van de Atletiek’ op zaterdag 19 maart luidt naast een atletiekfeest ook de week van exclusieve korting op de Brooks 10K Champions Run in! Leden van de Atletiekunie kunnen nu 5 euro besparen op hun deelname aan dit officiële side-event van de EK Atletiek 2016 in Amsterdam. Let op: deze aanbieding is slechts een week geldig.

Dit is misschien wel je beste kans om ooit nog eens aan de EK Atletiek mee te doen. Op zondag 10 juli vindt in het spoor van de EK Halve Marathon op hetzelfde parcours de 10K Champions Run plaats. Ook jij loopt dus in het hart van de stad langs de mooie plekjes van Amsterdam met start en finish op het Museumplein en wordt aangemoedigd door de uitzinnige fans langs de route.

Leden van de Atletiekunie kunnen zich nu een week lang met het lidnummer (= kortingscode) inschrijven tegen het gereduceerde tarief. Je betaalt tot en met zaterdag 26 maart geen € 29,50 maar slechts € 24,50 en profiteert toch van veel extra’s. Zo ontvangt iedere deelnemer een speciaal Happy Running EK-loopshirt. Ook steun je door je inschrijving met 1 euro de Johan Cruyff Foundation, social partner van de EK Atletiek 2016. Je kunt je van 19 tot en met 26 maart met korting inschrijven via de website.

http://www.amsterdam2016.org/side-events/artikel/brooks-10k-champions-run 

Plaats een reactie

U dient in te loggen om een reactie te kunnen plaatsen. U kunt inloggen met uw Facebook account.

AV DEM   LOGO 2012   189x89

brengt je in beweging!

Volg ons op