av DEM Nieuwsflits

atletiekvereniging-dem-beverwijk
 

Hulp gezocht bij de baanplanning

finalepupilcompWij hebben bij AV DEM de beschikking over één van de meest complete, moderne atletiekbanen van Nederland. Onze Werkgroep Wedstrijd Organisatie voor baanwedstrijden (WWO-B) kan voor de voorbereiding van eigen wedstrijden versterking gebruiken. Dat kan ook 1-malig per baanwedstrijd, bijvoorbeeld voor onze Onderlinge begin april 2020. Hebben jullie als ouder(s) van een pupil zin om van 20-21u een keertje vrijblijvend mee te luisteren tijdens een WWO-B bijeenkomst voor die betreffende baanwedstrijd? Stel dan wat vragen aan Jacques Niesten (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) of Rob Tuinstra (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.). Meelopen met je eigen kind tijdens de wedstrijd is geen probleem!

  

HARDLOOP APK VOOR TRAINERS

trainerOp 28 maart vindt een bijscholing plaats voor trainers op de baan van DEM. Het programma van deze dag duurt van 10.00 tot 13.00 uur. Voor het theoriegedeelte zal er in (een afgesloten deel van) de kantine ruimte dienen te zijn. De bijscholing wordt gegeven door Luc Schout, email Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. De bijscholing is online gezet. Iedereen kan zich via https://www.atletiekunie.nl/agenda/de-hardloop-apk-beverwijk inschrijven. Twee weken voor de bijscholing wordt besloten of er voldoende belangstelling is. Je krijgt hiervan ook bericht.

  

Klaverjassen bij av DEM

klaverjassen 36069 bVoor de klaverjasliefhebbers is er regelmatig op donderdagavond de mogelijkheid om dit te doen in de kantine van av DEM. De eerstvolgende klaverjasavond is op 13 februari, de volgende zijn op 12 maart, 9 april en 7 mei.
Iedereen is welkom. Je hoeft geen lid te zijn van av DEM.
De avond start op 20.00 uur in de kantine van av DEM Adrichemlaan 1/A 1947 KX Beverwijk.

 

39E TATA STEEL MARQUETTELOOP OP ZONDAG 28 JUNI 2020

av dem   logo 2012   1143x539Zondag 28 juni 2020 is het weer zover: de 39 editie van de TaTa Steel Marquetteloop.

Traditiegetrouw 'het event' waarin jong en oud in de IJmond laat zien hoe goed zij kunnen hardlopen. Ook dit jaar worden er diverse afstanden gelopen:

1,3 KM & 3,3 km voor de jeugdige deelnemers,
7, 14 en 21,1 km voor de overige deelnemers.
Tevens is er de mogelijkheid om in en bij Sporthal de Waterakkers om te kleden en je fiets te parkeren. Auto's parkeren kan ook bij de Waterakkers, zolang de ruimte hiervoor vrij is, anders zullen onze verkeersregelaars je naar een andere parkeerplek doorverwijzen.

Wanneer je een persoonlijke inschrijving wilt doen, klik dan hier.
Tata Steel Marquetteloop - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. - http://www.avdem.nl/marquetteloop

Voor de Marquetteloop 2020 zoeken we nog mensen die zich aan willen sluiten bij de organisatie.
Lijkt het u leuk om samen met een enthousiast team de Marquetteloop 2020 te helpen organiseren, neem dan contact op via onderstaand adres.
Voor aanmelden of meer informatie mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 

insta

fbtwitter

 


 

 

 

Deel deze nieuwsbrief op: Facebook  Twitter  {share:google} - Afmelden nieuwsbrief