av DEM nieuwsflits

atletiekvereniging-dem-beverwijk

 

INSCHRIJVING MARQUETTELOOP 2019 IS OPEN


av dem   logo 2012   1143x539Zondag 23 juni 2019 is het weer zover: de 38 editie van de TaTa Steel Marquetteloop.

Traditiegetrouw 'het event' waarin jong en oud in de IJmond laat zien hoe goed zij kunnen hardlopen. Ook dit jaar worden er diverse afstanden gelopen:

1,3 KM & 3,3 KM voor de jeugdige deelnemers,
7, 14 en 21,1 KM voor de overige deelnemers
Tevens is er de mogelijkheid om in en bij Sporthal de Waterakkers om te kleden en je fiets te parkeren. Auto's parkeren kan ook bij de Waterakkers, zolang de ruimte hier voor vrij is, anders zullen onze verkeersregelaars je naar een andere parkeerplek doorverwijzen.

 

Wanneer je een persoonlijke inschrijving wilt doen, klik dan hier.
Wanneer je een team wilt inschrijven, klik dan hier.
Tata Steel Marquetteloop - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. - http://www.avdem.nl/marquetteloop

Voor de Marquetteloop 2020 zoeken we nog mensen die zich aan willen sluiten bij de organisatie.
Lijkt het u leuk om samen met een enthousiast team de Marquetteloop 2020 te helpen organiseren, neem dan contact op via onderstaand adres.
Voor aanmelden of meer informatie mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

JEUGDATLETIEK KAMPEN 2019, bijna vol inschrijving sluit 1 juni 2019

Kampen zijn ontzettend gaaf. Vooral atletiekkampen met een combinatie van trainen en plezier. Omdat enkele kamporganisaties zijn gestopt of erg duur zijn, komen wij met een alternatief, maar minstens net zo’n leuk kamp!
Vorig jaar konden we met 71 deelnemende atleten zeggen dat de twee kampen geslaagd zijn. Dit jaar willen we alleen nog groter uitpakken. Daarom hebben we besloten om het CD-Juniorenkamp en het pupillenkamp in dezelfde week te doen. Eén groot kamp! Uiteraard zijn er verschillende dag- en avondprogramma's zodat de trainingen, activiteiten en bedtijden geschikt zijn voor de doelgroep. ==> Lees meer

 

Baanwedstrijden in 2020 bij av DEM

track 441240 340Nu onze baan weer bijna up to date is, kunnen we weer gaan denken over het organiseren van baanwedstrijden bij av DEM.
Afgelopen jaar heeft het wat stil gelegen i.v.m. de baanrenovatie.
Om wedstrijden te plannen in 2020 moet er tijdig met de planning worden begonnen.
Wie heeft er interesse om met een leuke groep enthousiaste vrijwilligers mee te denken om een paar mooie baanwedstrijden te houden bij av DEM in 2020?
Geïnteresseerden kunnen inlichtingen krijgen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


insta

fbtwitter

 


 

Deel deze nieuwsbrief op: Facebook  Twitter  {share:google} - Afmelden nieuwsbrief