AV DEM nieuwsflits

atletiekvereniging-dem-beverwijk

 

 

Clubkleding enquete najaar 2018

rabo-fietsdag

Eind 2019 verloopt weer het 3-jaarlijkse contract met Intersport Veldhuis, onze huisleverancier van wedstrijdkleding en clubkleding. Wij zijn erg benieuwd naar jullie mening over het bedrijf en de kleding. Neem aub een paar minuten de tijd om de enquête in te vullen, we gebruiken jullie input voor onze jaarlijkse evaluatie met de leverancier.

Het invullen van de enquête kost slechts 5 minuten tijd en kan t/m 14 oktober.

Ook mensen die eerder mondeling/via social media/via mail feedback hebben gegeven vragen we om hun opmerkingen nogmaals middels de enquête door te geven.

Open enquête...

 

Kledingcommissie

2012 10 07 14.12.11De AV DEM Kledingcommissie heeft als primair doel zorg te dragen voor de praktische, zorgvuldige uitvoering van haar kledingbeleid, onder auspiciën van het bestuur en in nauwe samenwerking met huisleverancier Intersport Veldhuis (Breestraat 10-14 te Beverwijk). Hiermee wil de vereniging bewerkstelligen dat al haar leden in comfortabele, kwalitatief hoogwaardige kleding atletiek kunnen bedrijven. Dit resulteert in een verzorgde, herkenbare en professionele uitstraling.

Nieuwe commissieleden zijn zeer welkom! 

 

 

 

CLUBKAMPIOENSCHAPPEN OP ZONDAG 14 OKTOBER 2018

Clubkampioenschappen zondag 14 oktober.
De inschrijving voor de clubkampioenschappen is inmiddels open gezet op https://www.atletiek.nu/wedstrijd/main/24952/
De inschrijfperiode loopt tot en met zondag 7 oktober. LET OP!! Na-inschrijven is niet mogelijk. Dus zorg dat je op tijd je inschrijving of die van je kind doet.
Houd je licentienummer bij de hand, deze heb je nodig. =>> Lees meer

De clubkampioenschappen worden gehouden op onze totaal gerenoveerde baan die voldoet aan de allerlaatste internationale atletiekvoorschriften.

 

Klaverjassen bij DEM begint weer.

klaverjassen 36069 bOp donderdag 11 oktober is de volgende klaverjasavond. Verder zijn er ook nog klaverjasavonden op 8 november, 6 en 20 december.  Het klaverjassen vindt plaats in de kantine van av DEM. De avond is voor een ieder, ook niet leden,  die even gezellig een kaartje wil leggen. De aanvang van de avond is 20.00 uur

 

 

OP 2 NOVEMBER ORGANISEERT AV DEM WEER EEN KOPPELLOOP.

KoppelloopDe opzet van deze loop is dat een koppel bestaande uit twee lopers in totaal 5 km loopt. Na een afgelegde ronde van 400 meter wordt er gewisseld. De loop staat open voor gemengd, dames- of herenkoppels en jeugd tot en met 12 jaar. Deelname is gratis en staat open voor iedere hardloper, wel of geen lid van atletiekvereniging DEM. Inschrijven kan op de dag zelf in de kantine van AV DEM.
De start is om 19.45 uur.
Een groot aantal vrijwilligers zorgt er voor dat de koppels op de juiste plaats en tijdig wisselen.
Voor het overall winnende koppel is er een mooie wisselbeker
en verder zijn er nog prijzen in de diverse categorieën.

Tot ziens op vrijdag 2 november op de atletiekbaan van AV DEM in Beverwijk.

Inschrijven mogelijk vanaf 19.00 uur =>> Meer info

 

 

insta fbtwitter

 


 

Deel deze nieuwsbrief op: Facebook  Twitter  {share:google} - Afmelden nieuwsbrief