De cirkel is rond‏

Dag lieve sponsors,

Gisteren heeft Hans, mijn broer, de Alpe d'Huez fietsend onder zijn knieën gekregen. Met moeite, dat wel, maar dat was heel herkenbaar.
Hij vertrok al vroeger dan we verwachtten, en we waren bang dat we te laat bij de finish zouden zijn.
Gelukkig is dat niet gebeurd.
We waren er op tijd, en we zagen hem aan komen fietsen. Het allerlaatste stukje ben ik met hem meegerend (achterlangs, hoor, niet op het parcours). We gingen vrijwel gelijktijdig over de finish. Wat was ik blij! Alles viel op zijn plek, het was helemaal goed.


Mieke liet de kurk uit de champagnefles knallen en onze broer stonk natuurlijk een uur in de wind naar die drank. Dus die heeft zich toch maar omgekleed. Hans is een keer omhooggekomen, en ook hij vond het genoeg na die ene keer.
Hij heeft heel diep in zichzelf moeten graven om boven te komen, maar ik ben heel trots dat het hem gelukt is, nadat hij in februari jl. binnen een maand twee operaties had ondergaan. Wat kan een mens toch veel als hij vastbesloten is iets te doen.

Wat een geweldige belevenis. Deze dag viel alles in elkaar. Het was goed, het was af en wat hebben we een paar indrukwekkende dagen met elkaar gedeeld.
We hebben 's avonds samen gegeten (wij mochten met het team mee-eten) en daarna hebben we afscheid van elkaar genomen.
Eenmaal terug in ons chaletje hebben Jelle en ik onder het genot van een glas champagne alles nog even doorgenomen.

Nu typ ik hier het laatste bericht aan jullie, en ik kijk terug op een bijzondere tijd en op bijzondere aandacht. Gisteren nog wat extra sponsorgeld gekregen van Erwin, een indrukwekkend bericht gekregen van Paula, de lieve kaart (meegenomen uit Nederland) van Alphons en Marianne,
de onwijs leuke reacties op mijn eerdere mails aan jullie: wat een mooie dingen allemaal. En daarnaast alle andere ingrijpende gebeurtenissen in de afgelopen maanden, die een onvergetelijke indruk achterlaten.

De was is gedraaid, en het shirt is schoon. De namen, wel een beetje valer, staan er allemaal nog op. Wat een herinnering wordt dat.

Allemaal heel erg bedankt, het was prachtig.

Hartelijke groeten,
Els

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen

AV DEM   LOGO 2012   189x89

brengt je in beweging!

Volg ons op