Aankomst in Frankrijk

Dag alle sponsors,

Afgelopen zaterdag zijn we in Frankrijk aangekomen. Gisteren hebben we verkend hoe ver we van Alp d'Huez verwijderd zijn. Dat viel wat tegen: bijna twee uur rijden. Nou ja, we hebben daarna ook nog wat vakantie, dus dan is dat geen probleem meer.

Op onze weg naar Alp d'Huez zijn we over het parcours gereden. Er waren steile stukken bij, er waren minder steile stukken bij. Alles bij elkaar moet ik het kunnen. Maar in een toevallig gesprek (dat heb je daar nu natuurlijk met zoveel mensen) werd mij dringend aangeraden om vooral te genieten. En dat moet ik zeker doen. Het is een indrukwekkende en prachtige klim met mooie diepgezichten (je kunt ook ver kijken, maar vooral diep), dus ik moet foto's maken.
De weersverwachting lijkt een mooie loop mogelijk te maken; niet te heet, niet te nat.

Morgenavond, dinsdag, zal ik aan mijn broer bekend maken wat ik aan sponsorgeld heb opgehaald. De opbrengst draag ik aan hem op. En dank zij jullie is er een bedrag van 2510 euro aan donaties binnen op dit moment, en 405 euro aan toezeggingen: dat is ruim 2900 euro. Ik vind het geweldig.

Ik ben al mijn gelukselementen aan het verzamelen: mijn Alp pet gaat op, mijn favoriete loopbroek gaat aan, alle namen van sponsors en dierbaren op mijn hardloopshirt, Alyssa Ashley bodylotion op omdat mijn dierbare vriendin dan nog dichter bij is... al dat soort zaken.
Ik ben stikzenuwachtig en ik heb er zin in, ondanks de vreselijke verkoudheid die mij sinds zaterdag teistert. Maar die moet ik er gewoon uitlopen.

Tot gauw, dank jullie wel allemaal.

Groeten,
Els Sondervan

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen

AV DEM   LOGO 2012   189x89

brengt je in beweging!

Volg ons op