Veel prijzen in Castricum.

Veel prijzen in Castricum.

Een vijfentwintig tal pupillen, en een handjevol junioren was op een zonnige zondag aanwezig bij wedstrijden in Castricum. Het werd weer een succesvolle dag, maar liefst 19 maal stond er iemand van DEM op het erepodium. Negen maal goud, acht maal zilver en drie maal brons.

De MPB die een week eerder in Hoorn al ijzersterk voor de dag kwamen bij het verspringen, evenaarden dat nu nog eens. Sienna Smit sprong nu 4.01 m, en Fiene Rosendaal was met 3.97 m slechts een paar centimeter minder ver. Bij het kogelstoten waren er flinke PR verbeteringen, en een en ander resulteerde in een eerste plaats op de meerkamp voor Sienna, en een tweede plaats voor Fiene. Op de 1000 meter was er in deze leeftijdsklasse een eerste plaats voor Britt de Graaf en een derde voor Fiene.
Bij de JPC waren er twee eerste plaatsen voor Sam van Ooijen, hij won zowel de meerkamp als de 600 meter. De tweede plaats op de meerkamp was voor Kimi Smit. Pech voor hem op de 600meter. Dertig meter voor de finish lag hij op de tweede plaats, en toen kwam hij ten val. Voor Stef Rosendaal was er twee maal zilver. Zowel bij de meerkamp als de 600 meter kwam hij tot de tweede plaats.
A pupillen Boris Borgmann en Ilias Toutziarakis hielden bij de A jongens de DEM eer hoog. Boris werd tweede bij de meerkamp, Ilias derde. De MPA1 zorgden weer voor een eerste en een tweede plaats. Beste was Leone de Graaf en Nikki Lagrand kreeg de zilveren medaille voor de meerkamp omgehangen. In deze groep won Isa Schram de 1000 meter. Bij de 1 jaar oudere meisjes, de MPA2, was Sien van Vuuren op de 1000 meter alle concurrentes duidelijk te snel af. De hele familie van Vuuren deed het trouwens goed op de lange afstand. Toon werd bij de JD tweede op de 1000 meter en Piet bij de JC tweede op de 800 meter.
Noa Struyve had ook een erg goede dag. Bij het hoogspringen van de JD werd hij eerste met 1.47 meter, 7 cm hoger dan zijn PR, en met een afstand van 4.50 meter won hij ook het verspringen.
Uitslagen en foto's via onderstaande linken

 

Relevante websites

Plaats een reactie

U dient in te loggen om een reactie te kunnen plaatsen. U kunt inloggen met uw Facebook account.

AV DEM   LOGO 2012   189x89

brengt je in beweging!

Volg ons op