Veel prijzen bij pupillencompetitie in Haarlem

Veel prijzen bij pupillencompetitie in Haarlem

Een aantal weken geleden, bij de eerste competitie wedstrijd van de pupillen hadden we te maken met winterse omstandigheden, kou, veel wind en zelf hagel. Deze keer moesten we naar Haarlem, daar hadden we ideale omstandigheden. En net als na de eerste wedstrijd, gingen we ook deze keer overladen met prijzen weer naar huis.

De estafette is altijd het openingsnummer. Van de 10 leeftijdsklassen, wonnen we er 4, en werden we 6 maal tweede. Een goed begin dus al. Bij de meerkamp haalden we 10 podium plaatsen, en op de lange afstand nog eens 7. Met daarnaast nog eens 8 maal een vierde plaats (net naast het podium) mogen we weer dik tevreden zijn.
Meest succesvol was Silke Potma. Ze won zowel de meerkamp als de 600 meter. Kyra de Ruijter en Joep Hoekstra deden daar maar weinig voor onder. Voor hen was er goud op de meerkamp en brons op de 600 meter. En ook Jip Houtenbos moest twee maal het podium op. Tweede op de meerkamp en derde op e 600 meter. Twee maal op het podium was ook weggelegd voor Maura Kes. Derde op de meerkamp en derde op de 1000 meter. Een gouden medaille was er verder voor: Guus Hoekstra en Rylan Stins. Met een zilveren medaille omgehangen zagen we op het podium staan: Sam van Ooijen, Niek Cornet, Roza Verlaat en Vince de Wit. En dan was er ook nog een bronzen medaille voor Roy Bakker.
Niet onvermeld mag worden, dat we bij de JPC een compleet DEM podium hadden met Rylan Stins, Niek Cornet en Joep Hoekstra. Bij de meisjes mini lukte dat net niet, Silke Potma en Roza Verlaat werden daar 1 en 2, en Rosa Yang 4

Veel foto’s zijn hier te bekijken.
En voor de complete uitslag even hier klikken

 

 

Plaats een reactie

U dient in te loggen om een reactie te kunnen plaatsen. U kunt inloggen met uw Facebook account.

AV DEM   LOGO 2012   189x89

brengt je in beweging!

Volg ons op