Triatlon

Triatlon

In de zomervakantie blijven onze pupillen doorgaans gewoon doortrainen, en het is al jaren de gewoonte om in het begin van de vakantie dan een triatlon te gaan doen. Weliswaar, zonder het zwemmen. Het is hardlopen, fietsen en nog eens hardlopen. Eerst 1 rondje hardlopen op de baan, daarna 4 rondjes fietsen op het oude wielerparcours, en tot slot weer 1 rondje hardlopen. Met elkaar een afstand van 3 kilometer.

Er was een grote opkomst deze keer. Ruim over de 30 deelnemers. En het weer was goed, zodat er mooie tijden gemaakt werden. Sam van der Aar kwam als eerste binnen, Hij kwam net enkele seconden tekort om het parcours record te verbeteren. Jet Commandeur was het snelste meisje. Voor Jibbe Boonacker was er pech. Hij begon als eerste met het fietsen, maar zijn ketting liep er halverwege het parcours af. Gelukkig kon het euvel verholpen worden, maar een goede tijd was verkeken. Petje af verder voor twee vijfjarigen die het aandurfden om mee te gaan doen. Dat waren Christian Caddeo en Paul Hekkens.
Vanwege het grote succes van deze keer, gaan we het deze zomer aan het einde van de vakantie, nog eens doen. Dat wordt dan maandag 15 augustus,, en wanneer er dan meer dan 20 deelnemers zijn, maken we er twee series van
Uitslagen en foto’s van dit gebeuren zijn via onderstaande links te zien.

No video selected.

Relevante websites

Plaats een reactie

U dient in te loggen om een reactie te kunnen plaatsen. U kunt inloggen met uw Facebook account.

AV DEM   LOGO 2012   189x89

brengt je in beweging!

Volg ons op