Pupillen triatlon

Pupillen triatlon

In de zomervakantie houden we voor de pupillen altijd een triatlon. Zonder het zwemmen dan, want de sloot langs de baan, is daar niet echt geschikt voor. Het is: hardlopen, fietsen en weer hardlopen. Het was nu al weer voor de tiende keer. Er was een mooie opkomst, en daarom gingen we in twee series. Eerst alle jongens, daarna alle meisjes .

Het lopen was 1 ronde op de baan. Daarna kwam het fietsen, en dat was op het oude wielerparcours. Dat is een rondje van 550 meter, en dat moest vier maal afgelegd worden. Tot slot moest er nog weer 1 rondje op de baan gelopen worden. Alles met elkaar dus 3 kilometer.
Er werd weer fanatiek gestreden, en dat resulteerde in diverse mooie tijden. Guus Hoekstra die eerste werd bij de jongens bleef met zijn tijd van 8 minuten en 32 seconden, slechts 10 seconden verwijderd van het parcoursrecord. Bij de meisjes won Lea Rosic, die haar fiets vergeten was, maar op een geleende jongensfiets, dus ook prima voor de dag kwam. De jongste deelnemer was Tirza de Ruijter. Vijf jaar pas. Bij de finish was er voor iedereen de welverdiende limonade, en een mooie medaille.
Er komt in de vakantie nog een keer een triatlon. Dat is op maandag 12 augustus. Allemaal dan dus op de fiets komen

Voor de complete UITSLAG, even hier klikken
En de FOTO’S zijn hier te zien

 

 

Plaats een reactie

U dient in te loggen om een reactie te kunnen plaatsen. U kunt inloggen met uw Facebook account.

AV DEM   LOGO 2012   189x89

brengt je in beweging!

Volg ons op