Pupillen competitie met karrevracht medailles

Pupillen competitie met karrevracht medailles

Voor de laatste competitiewedstrijd van dit jaar moesten we naar AAC. Het weer zag er niet goed uit. Er was snachts een bak water gevallen, en voor 9 uur smorgens kwam er al bericht dat twee wedstrijden afgelast waren. In het Olympisch Stadion stond 5 cm water, en ook bij AV 23 had de baan meer van een zwembad weg, dan van een atletiekbaan. Maar bij AAC lig de baan kennelijk iets hoger en met wat improviseren, kon daar alles prima doorgang vinden.

De dag begon voor ons meteen al uitstekend. Van de tien ploegen die we hadden, wisten er negen de estafette te winnen. En de tiende ploeg haalde de tweede plaats. Dat werkt natuurlijk inspirerend, en ook bij de meerkamp regende het PR’s. Metelkaar waren het er bijna 200.  Het resultaat was dat we met 30 medailles naar huis teruggingen, behaald op de meerkamp en de lange afstand. Bij de JPB stonden er zelfs vier van DEM naast elkaar op het podium.
Voor de competitiestanden deden we dus goede zaken. Omdat er twee wedstrijden afgelast werden, (die binnenkort ingehaald gaan worden) is er nog geen eindstand van de competitie te bepalen. Maar zoals het er nu naar uitziet, zitten we waarschijnlijk met 9 ploegen in de finale. Daarvoor moeten we dan in september naar Heerhugowaard. Maar we moeten dus nog enkele weken wachten voor alles definitief wordt.
Voor de FOTO’s HIER KLIKKEN
En voor de UITSLAGEN naar deze link

 

Plaats een reactie

U dient in te loggen om een reactie te kunnen plaatsen. U kunt inloggen met uw Facebook account.

AV DEM   LOGO 2012   189x89

brengt je in beweging!

Volg ons op