Op de foto met Andre Kuipers

Op de foto met Andre Kuipers

Dat je een wereldberoemd iemand tegenkomt, dat gebeurt niet iedere dag. Maar tijdens de 2-uurs wedstrijd in Edam liep opeens Andre Kuipers op de baan rond. En met een echte astronaut, die twee maal in de ruimte geweest is, daar wil je natuurlijk wel even mee op de foto. Er werden dan ook heel wat selfies en foto’s met hem gemaakt.

Het was een bijzondere wedstrijd deze keer, want in plaats van een meerkamp waren er nu prijzen voor ieder onderdeel. En een groot deel van die prijzen ging mee naar Beverwijk. Want we zagen verscheidene DEMmers met een medaille, een aantal met twee medailles, en zelfs enkelen met drie medailles rondlopen. De officiele uitslag is intussen ook binnen. Omdat het dus allemaal individuele uitslagen zijn, is er geen meerkamp uitslag gemaakt, en staan de prestaties dus een beetje door elkaar heen. Via deze link zijn ze te bekijken.
En de foto’s van deze dag zijn te zien via deze link


Het was toch al een druk weekend, want in Alkmaar kwamen Maura en Sofia Kes uit bij de speed meerkamp. Voor Maura was er een derde prijs op de meerkamp. Sofia werd er vierde
En dan waren er ook nog de A-Games in Soest. Hier deed Britt de Graaf mee. Op de 60 meter liep ze een tijd van 9.63 en op de 1000 meter werd ze vierde in de hele fraaie tijd van 3 minuten en 26.09 sec.

Plaats een reactie

U dient in te loggen om een reactie te kunnen plaatsen. U kunt inloggen met uw Facebook account.

AV DEM   LOGO 2012   189x89

brengt je in beweging!

Volg ons op