Indoor Wieringerwerf

Indoor Wieringerwerf

Een paar weken geleden waren we bij een, voor ons heel succesvolle indoorwedstrijd, in Den Helder. Deze keer gingen we weer naar de Noord, en wel naar Wieringerwerf. Net als in Den Helder was er nu weer voor iedereen een meerkamp die bestond uit 40 meter sprint, kogelstoten en hoogspringen. En ook deze keer kwamen we met veel eremetaal terug.

4 eerste , 2 tweede en 2 derde plaatsen op de meerkamp, leverde welgeteld 8 medailles op.
Allereerst was er een eerste plaats bij de JPA.2 voor Sam van Ooijen, die alweer veruit het hoogste kwam bij het hoogspringen. Het werd 1.35 m en dat was 15 cm hoger dan de naaste concurrent. En ook bij het kogelstoten kwam hij met 7.66m verder dan alle anderen. Ook voor Felix Kuil een eerste plaats op de meerkamp, en wel bij de JPB. Rylan Stins won bij de JPC alle onderdelen, en werd dus logischerwijze eerste op de meerkamp. En onze vierde gouden medaille werd gewonnen door Anoeska Markwat, die bij de meisjes jun C meedeed.
De zilveren medailles werden door onze jongste deelnemers gewonnen. Dat deed Bruno Stuster bij de mini jongens en Kyra de Ruiter bij de MPC. Tot slot het brons. Dat kreeg Mik Commandeur omgehangen bij de JD en Melissa Markwat bi de MPA.2. Wanneer je vierde wordt, is dat natuurlijk pech hebben, want je valt wel net buiten de prijzen, terwijl je wel heel goed hebt gepresteerd. Dat overkwam Kas Commandeur bij de JPA.2 en Siobhan Fullington bij de MPB
Voor de foto’s van deze dag, HIER KLIKKEN
En alle uitslagen zijn HIER TE ZIEN

Plaats een reactie

U dient in te loggen om een reactie te kunnen plaatsen. U kunt inloggen met uw Facebook account.

AV DEM   LOGO 2012   189x89

brengt je in beweging!

Volg ons op