Gerrit Vos bokaal in Hoorn

Gerrit Vos bokaal in Hoorn

De zomervakantie is amper voorbij of de eerste pupillenwedstrijd is al weer achter de rug. Het ging deze keer om de Gerrit Vos bokaal bij Hollandia in Hoorn. We waren er met 23 deelnemers en kwamen met 15 prijzen terug, dus we mogen van een succesvolle dag spreken. Ook konden we nog vijf estafette teams op de been brengen, waarvan er 4 als eerste finishten, en 1 team als tweede.

Het was prachtig atletiekweer, en ondanks dat we net 6 weken vakantie achter de rug hebben, werden er toch nog weer heel wat PR’s aangescherpt. Het waren er welgeteld 41. Even een lijst van alle medaillewinnaars. Sommigen staan 2 maal in de lijst, omdat ze zowel op de meerkamp, als op de lange afstand een medaille haalden.
Sam van Ooijen 2x, Guus Hoekstra 2x, Mohammed Abdiraahmaan, Rylan Syins, Joep Hoekstra (2x), Melissa Markwat, Sienna Smit, Britt de Graaf, Fiene Rosendaal, Lea Rosic (2x), en Lotte de Graaf.
Bij de prijsuitreiking waren er al een flink aantal kinderen naar huis, maar Lea Rosic was er nog wel, en die was bereid om voor de afwezigen even op het podium de medaille in ontvangst te nemen.
En nu op naar de finale van de pupillen competitie. Die is 15 september in Haarlem, en we doen daar met maar liefst 8 ploegen mee.
Er zijn weer de nodige foto’s gemaakt. Hier klikken om die te bekijken
En alle uitslagen zijn hier te zien

Plaats een reactie

U dient in te loggen om een reactie te kunnen plaatsen. U kunt inloggen met uw Facebook account.

AV DEM   LOGO 2012   189x89

brengt je in beweging!

Volg ons op