Competitie van start gegaan

Competitie van start gegaan

De eerste wedstrijd van de baan competitie zit er weer op. De pupillen moesten daarvoor naar Zaandam. Voor Tigch een thuiswedstrijd, want voor zijn DEM tijd, was hij daar 30 jaar lang pupillentrainer. Het was er koud, er stond een harde wind dwars op de baan, en af en toe regende het. Kortom: beestenweer. Maar de DEM prestaties waren weer als vanouds.

Met 276 deelnemers was het er behoorlijk druk, maar uiteindelijk gingen toch de meeste prijzen richting Beverwijk. In het ploegenklassement, werden ervan de 10 categorieen, maar liefst 8 door DEM gewonnen. Alleen de MPA2 die tweede werden en de meisjes mini die door ziekte geen complete ploeg hadden, eindigden niet op de hoogste plaats. Het was mede te danken aan de prima estafettes. Zes van de 10 estafettes werden door DEM gewonnen.
Ook individueel volop prijzen. Enkele keren zelfs een compleet DEM podium. Bij de MPB eindigden Sienna Smit, Fiene Rosendaal en Britt de Graaf op de plaatsen 1-2-3. En bij de MPA1 presteerden Lizzy Lieverst , Isa Schram en Leone de Graaf hetzelfde. Een drietal keren stonden er 2 van DEM op het ereschavot. Bij de JPA2 werden Kris Linsen en Damian Paap tweede en derde. Bij de JPA1 een eerste plaats voor Ilias Toutziarakis en een tweede voor Sam van der Aar. En bij de JPC waren het Sam van Ooijen en Wouter Janssen die tweede en derde werden. Verder nog podium plaatsen voor Khyra van Schooten die werd eerste bij de MPC, voor Stef Rosendaal die ook eerste werd, maar dan bij de mini jongens, en voor Yvana Pol die bij de MPA2 als tweede eindigde.
Kortom een heel succesvolle competitiestart. Ook al doordat er, ondanks het slechte weer ruim 100 PR’s scherper gesteld werden. We kijken dan ook vol vertrouwen uit naar de volgende wedstrijd.
Voor foto’s en uitslagen van deze dag: klik op onderstaande linken

No video selected.

Relevante websites

Plaats een reactie

U dient in te loggen om een reactie te kunnen plaatsen. U kunt inloggen met uw Facebook account.

AV DEM   LOGO 2012   189x89

brengt je in beweging!

Volg ons op