Start to Run, helpt u naar een gezond 2017.

Start to Run, helpt u naar een gezond 2017.

Op 4 maart 2017, gaat a.v. DEM beginnen d.m.v. een rustige training uw gewicht en conditie weer op een goed peil te brengen.
De zes trainers staan opnieuw klaar, om de groep op een rustige en verantwoorde manier te begeleiden. Het doel is, om in zeven weken op uw eigen tempo te leren hardlopen.
Atletiek vereniging DEM biedt u daarna nog eens vier weken gratis doortrainen aan, voor de gehele groep.

De kracht van de trainers is, om zo persoonlijk mogelijk begeleiding te geven en blessurevrij te leren hardlopen. Waardoor je het gevoel krijgt van sterker worden, conditie krijgen en de eventuele kilo’s er van af gaan.
De training begint op 4 maart om 9.30 uur op de atletiekbaan van a.v. DEM in Beverwijk, waar we beginnen met een introductie van een half uur en daarna begint de rustige training. (in totaal zijn alle lessen 1,5 uur)
De huiswerktraining wordt eens per week gegeven op de atletiekbaan door dezelfde trainers.

U kunt zich alleen inschrijven via de Atletiekunie onder Start to Run. Voor het inschrijfgeld krijgt u naast de trainingen ook het Runners-blad, een loop-shirt en verschillende extra ‘s.
Wilt u nog meer weten, dan kunt u inlichtingen verkrijgen via email: www.yakultstarttorun.nl
of persoonlijk: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. tel. 0251 239399.

Met sportieve groet tekent:
Theo van Grevenhof en de vijf trainers.

No video selected.

Plaats een reactie

U dient in te loggen om een reactie te kunnen plaatsen. U kunt inloggen met uw Facebook account.

AV DEM   LOGO 2012   189x89

brengt je in beweging!

Volg ons op