Winst voor Sien van Vuuren bij cross competitie

Voor de tweede wedstrijd van de cross competitie moesten we deze keer naar recreatiegebied Het Twiske, bij Oostzaan. AC Waterland had daar een prachtig parcours uitgezet. Zoals altijd was het weer druk, ruim 800 lopers deden er mee, en er waren groepen met tegen de 100 deelnemers.

We hadden weer diverse successen. Zo wist Sien van Vuuren bij de meisjes junioren D.2 een ruime overwinning te halen. Meteen na de start lag ze op kop, en gaande de wedstrijd liep ze steeds verder van de concurrentie weg. Ook voor Mariska Poel was er een eerste plaats. Zij won bij de meisjes junioren A.
Piet van Vuuren eiste de vierde plaats op bij de jongens junioren B, en ook voor Danique Schram was er een top 10 notering. Zij kwam bij de meisjes junioren C als zesde binnen.
Bij de jongens pupillen deden de mini jongens van zich spreken. Jaro Koper, Remco van Ginkel en Rylan Stins kwamen vlak na elkaar over de finishlijn, respectievelijk op de zevende, achtste en negende plaats. In het ploegenklassement behaalden ze daarmee de eerste plaats.
Nu er twee wedstrijden geweest zijn , komt er al enige tekening in de competitiestanden. En met nog 1 wedstrijd voor de boeg, ziet het er naar uit dat we ook dit jaar met een flinke afvaardiging naar de finale wedstrijd kunnen gaan
Op de bijgaande foto: Sien van Vuuren, winnares bij de meisjes junioren D.2
Veel meer foto’s zijn te zien via onderstaande link, en daar zijn ook alle uitslagen te bekijken

No video selected.

Relevante websites

Foto's cross competitie 16 decmber

Plaats een reactie

U dient in te loggen om een reactie te kunnen plaatsen. U kunt inloggen met uw Facebook account.

AV DEM   LOGO 2012   189x89

brengt je in beweging!

Volg ons op