Weer winst voor Sien van Vuuren

Het was onaangenaam guur weer tijdens de tweede wedstrijd van de cross competitie. Wij van DEM moeten daarvoor naar Suomi. Ze hadden daar op, en rond hun atletiekbaan, een gevarieerd parcours uitgezet. Er was zelfs een bruggetje gebouwd, waar de lopers overheen moesten. Gelukkig was er een ruime kantine aanwezig waar in ruime mate warme versnaperingen te krijgen waren.

Evenals bij de eerste cross was ook deze keer Sien van Vuuren een klasse apart. Met dik 100 meter voorsprong kwam ze onbedreigd als eerste over de finish bij de meisjes junioren C. De hele familie van Vuuren was trouwens voorin het deelnemers veld te vinden. Piet werd tweede bij de jongens junioren B, en Toon werd derde bij de jongens junioren C. Voor Britt de Graaf, sinds kort ook junior, was er een tweede plaats bij de meisjes junioren D.1
Voor de pupillen deze keer geen eremetaal, maar toch een aantal fraaie prestaties. Bij de jongens A.2 was een zesde plek voor Rens Denneman, en ook zesde werd Jaro Koper die C pupil is. Mats Waal eindigde in de top-tien in zijn categorie. Bij de JPB werd hij negende. En een tiende plaats was er voor onze jongste deelnemer, Jip Houtenbos die bij de Mini jongens meedeed.
In het laatste weekend van januari is de derde, en laatste wedstrijd van de cross competitie. En dan weten we ook wie er doorgaan naar de finalewedstrijd.
Alle uitslagen van deze wedstrijd zijn te zien via deze link
En heel veel foto’s zijn hier te zien

No video selected.

Plaats een reactie

U dient in te loggen om een reactie te kunnen plaatsen. U kunt inloggen met uw Facebook account.

AV DEM   LOGO 2012   189x89

brengt je in beweging!

Volg ons op