Training C junioren

Training C junioren

Beste (ouders/verzorgers van de) C-junioren,

Allereerst excuses dat u deze mail nooit eerder ontvangen heeft. Ergens in het rondsturen is er wat fout gegaan. Er wordt nog gekeken wat er precies is gebeurd.

Een aantal weken al, was bekend dat Nikki en Tara per ingang van augustus 2016 zouden stoppen. Vanwege werk en privéredenen is dit eerder geworden. Dinsdag 31 mei zullen zij de laatste training op de baan verzorgen.

De afgelopen periode is de Werkgroep Technische Zaken (WTZ) samen met het bestuur en trainers druk bezig geweest om te komen tot een passende oplossing voor de C-junioren. Voor nu gaat de volgende regeling van kracht;

Martien Martens treedt tijdelijk op als hoofdtrainer van de C-junioren. De trainingen zullen doorgang vinden op de zelfde dagen en tijden. Misschien in een wat aangepaste vorm.
Aangezien Martien van 8 t/m 30 juni op vakantie gaat hebben we Lennox Vellema bereid gevonden om de training voor deze drie weken over te nemen. Lennox is een ervaren trainer met ervaring als atleet en als trainer.

Nu zijn we druk bezig om te komen tot een vaste, passende oplossing voor de C’s. Zo starten wij binnenkort bijvoorbeeld met een interne trainers cursus genaamd 'Train de Trainer' waarin we ouders, atleten en bestaande trainers gaan opleiden tot (assistent)trainer. Heeft u interesse? Dan kunt u zich nog aanmelden door te mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Wij houden jullie op de hoogte.

Voor vragen kunt u contact opnemen met ondergetekende.

Met sportieve groet,
Sebastian Schijffelen
Bestuurslid WTZ
06-57883470

Plaats een reactie

U dient in te loggen om een reactie te kunnen plaatsen. U kunt inloggen met uw Facebook account.

AV DEM   LOGO 2012   189x89

brengt je in beweging!

Volg ons op