Podiumplaatsen voor Britt en Sien bij cross finale

Podiumplaatsen voor Britt en Sien bij cross finale

De finale van de cross competitie was dit jaar bij NOVA in Warmenhuizen. Er was veel regen voorspeld, maar het was tijdens de wedstrijden gelukkig droog. Wel stond er een halve storm. Na de eerste start werd het startspandoek al kapot gewaaid, en kort daarna ging ook de finish boog naar beneden. De ondergrond was flink drassig, en niemand kwam schoon over de finish. Het was een goede dag voor de wasmiddelen fabrikanten.

Zware omstandigheden dus, maar de elfhonderd deelnemers, gingen er allemaal er volop tegenaan. Die deelnemers hadden zich weten te klasseren via een drietal voorronde wedstrijden, en kwamen uit de provincies Noord Holland Utrecht en Flevoland. Van DEM hadden we in voorgaande jaren wel eens meer finalisten gehad, maar toch kwamen we weer met enkele mooie prijzen terug. Omdat er per categorie 5 prijzen waren, en Sien van Vuuren bij de meisjes junioren als vierde over de finish kwam, was er voor haar dus een podium plaats. Britt de Graaf deed het bij de meisjes junioren D nog iets beter. Zij werd tweede, slechts een paar meters achter de winnares.
De andere deelnemers van DEM (in totaal hadden we er 15 die zich geklasseerd hadden) eindigden tussen sub-top en middenmoot in. Rens Denneman kwam bij de JPA.2 als tiende binnen, Hugo Kuil werd daar 60 e. Piet van Vuuren werd bij de JB 24 e, Voor Toon van Vuuren was er een 14 e plaats bij de JC.  Jaro Koper kwam als 15 e binnen bij de JPC en Roy Bakker en Rylan Stins werden daar 40 e en 46 e. Bij de JPB werden Mats Waal 16 e, Felix Kuil 29 e, Vince Mevissen 52 e en Luca de Graaf 73 e.  En tenslotte bij de JPA.1 was de 27 e plaats voor Koen Zonneveld en de 48 e plek voor Thijs Kooman. Mooie klasseringen , als we bedenken dat de meeste groepen tegen de 100 deelnemers hadden
Veel foto’s zijn te bekijken via Deze Link

 

 

Plaats een reactie

U dient in te loggen om een reactie te kunnen plaatsen. U kunt inloggen met uw Facebook account.

AV DEM   LOGO 2012   189x89

brengt je in beweging!

Volg ons op