NK indoor met kopzorgen

Bij het NK voor senioren had DEM afgelopen weekend drie junioren aan de start staan. Mooi dat zij zich gekwalificeerd hadden, en een leuk opwarmertje voor het NK junioren komende week. Goed voor het zelfvertrouwen als een week voor het NK junioren nog wat mooie prestaties neergezet kunnen worden....

Althans, dat had het moeten zijn. Alle drie de atleten zijn niet helemaal (helemaal niet) tevreden over het uiteindelijke resultaat. Kopzorgen dus een week voor de belangrijkste wedstrijd van het indoorseizoen voor onze junioren.
Allemaal hebben ze een goed excuus/goed verhaal,waar ze zich overigens alle drie niet achter willen verschuilen hoor. Ze balen enorm, maar een slechte generale betekent.... Dus volgende week staan ze met opgeheven hoofd en extra geprikkeld en gemotiveerd aan de start om te laten zien wat ze werkelijk waard zijn.

EJ7 4261Jordy en Jamaal mochten beiden starten op het koningsnummer van de indooratletiek, de 60 meter sprint. Jamaal had vorige week een lichte griep, heeft vanaf woensdag de training wel kunnen hervatten, maar had de macht nog niet in de benen. Dit resulteerde in 7,32 seconden waar zijn pr 7,17 seconden is. En dit pr is gelopen midden in een zwaar trainingsblok.

Jordy zat blijkbaar nog met zijn valse start van de vorige wedstrijd in de maag, want hij bleef nu gewoon plakken in zijn startblok, de concurrentie was zo’n 3 meter weg toen Jordy bedacht dat hij ook maar eens moest starten. Jordy kwam uit op 7,51 seconden. Hij is er de hele middag stil van geweest, en dat is raar voor Jordy!! Bij de junioren zal Jordy volgende week starten op de 200 meter.

Alexander heeft het met plek 8 bij het verspringen (6,85 meter) eigenlijk helemaal niet zo slecht gedaan. Hij wist zich als enige junior gewoon voor de finale bij de grote mannen te plaatsten. Hij springt echter met een enkelblessure. Syndemose ingescheurd op de training vorige week donderdag door een zeer domme actie. Poging tot voetballen met een medicinebal van 5 kilo.... Volgende week zou hij, als topfavoriet, meedoen aan het hink-stap-springen en het verspringen. Hij moet nu het hink-stap-springen aan zich voorbij laten gaan en zal niet optimaal kunnen verspringen.... Maar Alexander is natuurlijk vast en zeker van plan de titel bij het verspringen evengoed gewoon op te gaan halen!!

No video selected.

Relevante websites

Uitslagen DEM

Plaats een reactie

U dient in te loggen om een reactie te kunnen plaatsen. U kunt inloggen met uw Facebook account.

AV DEM   LOGO 2012   189x89

brengt je in beweging!

Volg ons op