Halloweenweekend bij DEM

Halloweenweekend bij DEM

UPDATE: Door sponsoring van de Club van 100 hebben wij het voor elkaar gekregen om het inschrijfgeld voor het Halloweenweekend terug te brengen van €15,- naar slechts €10,-. Des te meer reden om te komen dus! Schrijf je snel in.
De mensen die zich al hebben ingeschreven krijgen die €5,- uiteraard weer terug!

Beste A2 pupillen en junioren,

Jaja, Het is weer zo ver. Er staat een nieuw activiteit op het programma!
Het is weer tijd voor een nieuw themaweekend! Omdat we dit jaar geen kamp hebben voor de junioren hebben we dit maal een Halloween themaweekend. Waarbij we de AV DEM kantine omtoveren tot ons eigen spookhuis. We creëren samen een weekend met verschillende activiteiten.

Omdat enkele atleten niet van te enge dingen houden zullen wij voor dit weekend een tweedeling maken in een eng en een minder eng programma. Zo kan iedereen lekker mee doen!

Waar, wanneer en hoe laat?
Het weekend begint zaterdag 29 oktober om 10.00 en zal zondag 30 oktober rond 12.00 afgelopen zijn. Dit alles vindt plaats in de kantine van AV DEM.
Omdat de A2-pupillen van nu, op 29 oktober behoren tot de D-junioren, krijgen ook zij deze uitnodiging nu al. Het is dus uitsluitend een weekend voor junioren (de A2 van nu, hoort daar dus ook bij!).

Wat gaan we doen?
Gedurende het Halloween themaweekend gaan we films kijken, samen eten, samen slapen en staan er tal leuke en gezellige en griezelige activiteiten op het programma. Denk aan een ruilspel, levend cluedo en nog vééééél meer!
Wij zouden het erg leuk vinden als zo veel mogelijk van jullie verkleed komen. Dat maakt de sfeer nog leuker. Vind je het toch wat eng, neem het in elk geval mee. Dan kun je het altijd nog aan doen.

Eten en drinken
Het avondeten bestaat uit patat en een broodje hamburger. Het ontbijt zal bestaan uit bolletjes en boterhammen met beleg. Lust je bepaalde dingen niet; meld dit dan even op het inschrijfformulier. Gedurende het weekend kun je altijd water en limonade halen, overige drankjes kunnen gehaald worden van de twee consumptiebonnen of het zelf meegebrachte geld.

Paklijst:
· Slaapmatje/luchtbed
· Slaapzak + kussen
· Zaklamp
· Tandenborstel + tandpasta
· Pyjama
· Griezelkleding
· Eventueel zakgeld om iets extra's te kopen

Wat kost dat dan wel niet?
De kosten voor dit fantastische weekend bedragen 15 euro. Dit is dus incl. avondeten, drinken, popcorn, overnachting en ontbijt. Wil je iets extra's uit de kantine halen dan is dat geheel op eigen kosten. Om deel te nemen aan het weekend moet je wel van te voren inschrijven, zie het inschrijfformulier.
Wanneer er geld over blijft zullen jullie dat terug krijgen.

Waar en hoe schrijf ik me in?
Je kunt je inschrijven door het inschrijfformulier (zie bijlage) uiterlijk maandag 24 oktober samen met €15,- (bij voorkeur in envelop) in te leveren bij Sebastian Schijffelen. Als Sebastian niet aanwezig is, mag dit ook bij Gerrit Tigchelaar (Tigch). Indien het aan Gerrit Tigchelaar wordt gegeven, gelieve duidelijk de naam van Sebastian er op te vermelden.

Mag ik een vriendje meenemen?
Het is toegestaan dat je een introducé mee neemt, dat wil zeggen dat je een vriend of vriendin mee neemt naar het themaweekend die geen lid is van DEM. De meer zielen, de meer vreugd. Ook deze persoon moet een inschrijfformulier en 15 euro inleveren bij Sebastian Schijffelen.

Overige informatie
Het is ook mogelijk om na de eerste avond opgehaald te worden als je niet kan, wil of durft te blijven slapen. Je kunt er dan bijvoorbeeld voor kiezen om zondag om 8.00 weer gezellig bij het ontbijt aan te schuiven.

Begeleiding
Wanneer er nog ouders of AB-junioren/senioren zijn die het leuk vinden om te assisteren bij dit weekend, graag ook even mailen.
We willen namelijk zorgen voor voldoende begeleiding van de groepjes en van de spellen.

Vragen?
Voor vragen kunt u contact op nemen met Sebastian Schijffelen.
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Mobiel: 0657883470

Met vriendelijke groet,
Sebastian Schijffelen

Plaats een reactie

U dient in te loggen om een reactie te kunnen plaatsen. U kunt inloggen met uw Facebook account.

AV DEM   LOGO 2012   189x89

brengt je in beweging!

Volg ons op