Druk weekend.

Het eerste weekend van februari was wel heel druk. Op vier verschillende plaatsen deden we aan wedstrijden mee. Indoor in Assendelft en Apeldoorn, en crossen in Castricum en Zaandam. Met heel wat mooie resultaten als gevolg.

In Assendelft kwamen een aantal CD junioren in actie. Bij de meisjes junioren D werd Fiene Rosendaal eerste bij het verspringen. Deze keer kwam ze tot een afstand van 4.59 meter. De 60 meter horden ging in een tijd van 10.31 sec. Een PR verbetering met maar liefst ruim 1 seconde. Britt de Graaf werd er vierde. Ook de 60 meter vlak werd een succes. Voor beiden een PR. Fiene liep 8.98 sec en Britt 9.08.
Bij de MC was er het zilver bij het hoogspringen voor Lotte Ploeger. Het werd een mooie hoogte van 1.40 meter. Verder won ze de 60m horden en bleef met haar tijd van 9.90 voor het eerst onder de tien seconen en de 60m sprintte zij met 8.80 voor het eerst onder de negen.
Yvanna Pol liep een pr van 8.66 op de 60m vlak.
Er werd ook nog volop gecrosst. Bij de Strand en Duinloop in Castricum werd Jaro Koper tweede, bij de 2,3 km voor de B en C pupillen. Met een tijd van 9.47 was hij ruim 1 minuut sneller dan zijn naaste concurrent. Bij de volgende leeftijdsgroep was er de derde plaats voor Hugo Kuil, en dicht achter hem kwam Felix Kuil als zesde binnen.
Bij de Jagersplas in Zaandam werd de vijfde loop uit het RunX circuit gehouden. Er deed daar een groot aantal DEM lopers mee. Enkele resultaten: Bij de jongens pupillen: derde: Thijs van Etten en vierde Hidde Welboren. Bij de jongens junioren CD: eerste Nick Bleeker en bij de meisjes junioren CD: tweede Eveline Krom

Foto's Zaandam; HIER KLIKKEN

 

 

No video selected.

Plaats een reactie

U dient in te loggen om een reactie te kunnen plaatsen. U kunt inloggen met uw Facebook account.

AV DEM   LOGO 2012   189x89

brengt je in beweging!

Volg ons op