Druk weekend voor DEM jeugd

Het was een druk Pinksterweekend voor de junioren en pupillen van DEM.
Allereerst waren er op vrijdagavond de CD Eveninggames in Castricum. In Alkmaar was op zondag de Viaanse Molen Games en op zondag en maandag in Amstelveen de Pinkster meerkampen.

In Castricum bevestigde Marije haar klasse bij het kogelstoten met opnieuw een stoot over de 11 meter. 11 meter en 18 cm was het deze keer, ruim een meter verder dan haar naaste tegenstandster, en goed voor een top 10 notering op de Nederlandse ranglijsten.

Bij de Viaanse Molen Games in Alkmaar was er een eerste plaats voor Lincy bij het verspringen, met een sprong van 4 meter 17. Op de 60 meter liep ze een tijd van 9.73 sec, en dat was goed voor een tweede plaats.

In Amstelveen werden de traditionele Pinkster Meerkampen gehouden. Bij de jongens pupillen A won Roy de 600 meter in de snelle tijd van 1 minuut en 57,11 sec. In de meerkamp kwam hij slechts 1 puntje tekort voor een podium plaats.

Mik liet bij de C junioren een gedegen meerkamp zien. Bij alle onderdelen wist hij bij de voorsten te eindigen, wat uiteindelijk resulteerde in een tweede plaats op de acht-kamp met een puntentotaal van 5192. En dat is goed voor de vijfde plaats op de nationale ranglijst

De andere deelnemers van DEM (Sofia, Marije en Maura) eindigden op mooie middenmoot plaatsen, waarbij Sofia  bovendien nog tweede werd op het onderdeel 60 horden in de tijd van 12.09 sec

No video selected.

Plaats een reactie

U dient in te loggen om een reactie te kunnen plaatsen. U kunt inloggen met uw Facebook account.

AV DEM   LOGO 2012   189x89

brengt je in beweging!

Volg ons op