DEM opnieuw vooraan bij cross competitie

DEM opnieuw vooraan bij cross competitie

Voor de tweede wedstrijd van de cross competitie moesten we deze keer naar Bussum. Het was er wel heel erg druk deze keer. Er waren bijna 1100 inschrijvingen. Met als resultaat dat er verschillende groepen waren met rond de 100 deelnemers. In dit geweld hielden de lopers van DEM zich prima staande. Er waren wel geen overwinningen te noteren, maar wel een heel stel aansprekende resultaten

De meisjes pupillen B waren ook deze keer het meest succesvol. Fiene Rosendaal werd er tweede, op de voet gevolgd door Britt de Graaf, die dus als derde binnenkwam. Samen met Luna Blaauw en Lisa Molenaar die beiden nog vóór de middenmoot eindigden, deden ze weer goede zaken in het ploegenklassement.
Wie in dit enorme deelnemersveld bij de eerste 10 eindigde mag zich zonder meer als top loper beschouwen, en van DEM waren dit: Mariska Poel, Danique Schram en Stef Rosendaal, allemaal op de vierde plaats. Luca Westen en Isa Schram op plaats zes , Kas Commandeur met een zevende plek en Khyra van Schooten als achtste.
De laatste voorrondewedstrijd is begin februari in Amsterdam. En daarna zal duidelijk zijn wie er zich geplaatst hebben voor de finale wedstrijd.

Op de foto: de succesvolle ploeg van de MPB.

Relevante websites

Plaats een reactie

U dient in te loggen om een reactie te kunnen plaatsen. U kunt inloggen met uw Facebook account.

AV DEM   LOGO 2012   189x89

brengt je in beweging!

Volg ons op