Dankzegging

Lieve sponsors,

els-dankZoals ik al eerder schreef, is tot mijn grote verdriet een van de sponsors, Ruud Luttikhuizen, overleden kort voor de uitdaging van 5 juni.
Vandaag hebben wij zijn toezegging compleet omgezet naar een donatie. De toezegging van Ruud is verwijderd, maar deze is nu als donatie opgenomen in het prachtige eindresultaat.
Iedereen heel hartelijk dank voor het eindbedrag van € 3.060,-.

Mijn broer en een van de artsen, Paulien Dekker, ontvangen dit bericht ook. Zij hadden op 4 juni tijdens de radio-uitzending van mij al gehoord dat ik dit bedrag aan hen opdraag. Het is nog meer dan ik had verwacht, en dat is heel bijzonder.

Ik ben er trots op en ik kijk met enig ongeloof terug op deze loop. Het is nauwelijks meer te bevatten dat ik de Alpe d'Huez ben opgerend. Een bijzonder evenement en een niet meer te evenaren prestatie. De bijgaande foto laat wel zien hoe geëmotioneerd ik was toen ik de finish zag.

Dank voor de liefdevolle begeleiding. Dank voor de steun, in welke vorm dan ook.

Hartelijke groeten,
Els Sondervan

De cirkel is rond‏

Dag lieve sponsors,

Gisteren heeft Hans, mijn broer, de Alpe d'Huez fietsend onder zijn knieën gekregen. Met moeite, dat wel, maar dat was heel herkenbaar.
Hij vertrok al vroeger dan we verwachtten, en we waren bang dat we te laat bij de finish zouden zijn.
Gelukkig is dat niet gebeurd.
We waren er op tijd, en we zagen hem aan komen fietsen. Het allerlaatste stukje ben ik met hem meegerend (achterlangs, hoor, niet op het parcours). We gingen vrijwel gelijktijdig over de finish. Wat was ik blij! Alles viel op zijn plek, het was helemaal goed.

DE DAG voorbij‏

Dag lieve sponsors,

Heel, heel, heel erg bedankt voor jullie betrokkenheid. Wat een lieve reacties op het t-shirt, waar ik later toch nog een paar namen bij had gezet. Iedereen heeft geholpen om het af te maken. De eerste bochten verliepen mooi: leuke contactmomenten, kort maar emotievol. Samen rennen en fietsen, mooi.
In bocht 9 stond mijn kaars. Voor Yvonne, voor de liefde en voor alle warmte die ik mocht ervaren. Die was groots. Na bocht 7 werd het wat minder. De afstand tussen de bochten wordt dan langer, het wordt zwaarder, het was zo zonnig en warm..
Dus regelmatig gepauzeerd, foto's gemaakt, geprobeerd te genieten en bij bocht 1 was ik kapot. Toen nog die 2,5 km het dorp door. Klimmend, en daar uiteindelijk toch een stukje gewandeld. Na het klimmend hardlopen en heel kort naar beneden weer een onverwachte klim... Wat was de finish ver weg!

Dag lieve sponsors,

els-sondervan-blogIn mijn vorige bericht had ik al even melding gemaakt van de radio-uitzending van vandaag.

Vanavond tussen 18.00 uur en 19.00 uur mag ik op radio 2, tijdens de uitzending van Knooppunt Kranenbarg, even met mijn broer praten. Als het goed is, is dat voor hem een totale verrassing.

Gisteren heb ik mijn shirt beschreven met alle namen van de sponsors en, waar ik dat wist, hun naam of namen. Kijk even op het plaatje. Vergroot de foto desnoods, anders kun je het misschien niet lezen. Als je je naam mist, moet je me direct mailen. Dan zet ik je er vandaag nog bij.

Dank jullie wel.

Tot gauw,
Els Sondervan

Aankomst in Frankrijk

Dag alle sponsors,

Afgelopen zaterdag zijn we in Frankrijk aangekomen. Gisteren hebben we verkend hoe ver we van Alp d'Huez verwijderd zijn. Dat viel wat tegen: bijna twee uur rijden. Nou ja, we hebben daarna ook nog wat vakantie, dus dan is dat geen probleem meer.

Op onze weg naar Alp d'Huez zijn we over het parcours gereden. Er waren steile stukken bij, er waren minder steile stukken bij. Alles bij elkaar moet ik het kunnen. Maar in een toevallig gesprek (dat heb je daar nu natuurlijk met zoveel mensen) werd mij dringend aangeraden om vooral te genieten. En dat moet ik zeker doen. Het is een indrukwekkende en prachtige klim met mooie diepgezichten (je kunt ook ver kijken, maar vooral diep), dus ik moet foto's maken.
De weersverwachting lijkt een mooie loop mogelijk te maken; niet te heet, niet te nat.

AV DEM   LOGO 2012   189x89

brengt je in beweging!

Volg ons op