Tweede onderlinge wedstrijd.

Er worden nog steeds geen competitiewedstrijden georganiseerd, dus hielden we, om toch wedstrijdritme te blijven houden, op 25 april voor de tweede keer een onderlinge wedstrijd. Ook nu werkten de temperaturen niet mee, al was het wel veel minder koud dan bij de wedstrijd in maart.

 

Henk van Zon (1942-2021)

Heden bereikte ons het bericht dat Henk van Zon is overleden. De afgelopen 14 jaar had hij wat afstand genomen van onze club, maar voor die tijd was hij niet weg te denken bij DEM. Hij was onze accommodatie-man. Hij deed het meeste onderhoud en de reparaties zelf, samen met Peter Vergouw. Ook de kantine viel onder zijn beheer. Hij organiseerde eenmaal per jaar een rommelmarkt. Samen met Henk (Kappie) Adrichem, de vader van Carolien, deed hij de elektronische tijdwaarneming bij ons en bij andere verenigingen. Wij wensen zijn vrouw, Thea, zoon Tom, dochter Marijke en schoonzoon Frank met hun drie dochters veel sterkte.

Duincross

Vroeger, toen alles nog normaal was, stopten we op 1 april met de duintraining, en hadden we de laatste keer altijd een cross wedstrijdje. Nu er bijna geen wedstrijden zijn, gaan we nog door met de duintraining. Maar het wedstrijdje was altijd een leuke afsluiting, en daarom besloten we dat ook deze keer weer te gaan houden.

 

Beste lid van Cv100.

Heel Nederland is nog steeds in de ban van het Corona virus. Vorig jaar hebben wij besloten om geen jaarvergadering te houden en geen contributie te innen. Als bestuur van de Cv100 hebben wij wederom besloten om geen contributie te innen. Vorig jaar hebben een aantal leden besloten om toch hun/haar contributie te betalen. Wij zijn jullie daar heel dankbaar voor. Ook voor dit jaar geldt, dat als iemand zijn/haar contributie wenst over te maken, daar vrij in is. Wel hopen wij dat een ieder lid wilt blijven van de Cv100.

Dan de jaarvergadering. Wij blijven alles volgen qua Corona. Het kabinet hoopt dat een ieder rond 1 juli gevaccineerd is. Mocht dit zo zijn dan hopen wij medio september/oktober een jaarvergadering te houden. Het blijft toch altijd leuk om een ieder weer even te zien en dat onder het genot van een drankje en een hapje.

 

Eierenzoek – duintraining (update)

Normaal gesproken stoppen we eind maart steeds met de duintraining, maar sinds corona, is er niets meer normaal, dus gaan we gewoon door met de duintrainingen. Zaterdag 3 april was de zaterdag vóór Pasen, dus een goed idee om ook iets van paaseieren zoeken in het programma op te nemen.

Onderlinge wedstrijd 28 maart

Eindelijk weer eens een wedstrijd op de baan. De vorige was de clubkampioenschap, al weer bijna een half jaar geleden. Het was koud en er stond veel wind, wat het nog kouder deed aanvoelen. Hulde daarom aan de mensen van de ET. Die in een open tentje de uitslagen moesten verwerken. Voor de deelnemers en de juryleden was het natuurlijk even koud, maar zij waren nog in beweging.

JEUGDATLETIEKKAMP 2021

Beste (ouders/verzorgers van) atleten,

Introductie
Kampen zijn ontzettend gaaf. Vooral sportkampen met een combinatie van training & fun. Daarom staat er in 2021 weer een Jeugdatletiekkamp op de planning. Dit kamp wordt sinds 2017 georganiseerd door De SportTrainer en vrijwilligers van Atletiekvereniging DEM. Dit kamp is non-profit en is in het leven geroepen om atleten een onvergetelijke tijd te bezorgen!

Laatste trainingscross

In de winter houden we, eens in de maand, bij de pupillentraining een trainingscross. Het is op het DEM veld, waarbij de heuvel een belangrijke rol speelt. Afhankelijk van de leeftijd, worden er dan één, twee of drie ronden gelopen. Maart is altijd de laatste maand dat we het doen.

Storm ??? duintraining

De weersverwachtingen waren: windstoten tot 100 kilometer per uur, onweer en regen, maar de weerprofeten zaten er opnieuw flink naast. Want hoewel het wel wat waaide , was het droog, en prima duintrainingsweer. Door die weersvoorspellingen waren er wel minder deelnemers dan anders, maar de echte diehards waren wel present.

EHBO hulp gezocht

Het bestuur doet een oproep aan leden of ouders van jeugdleden die in het bezit zijn van een EHBO-diploma. Voor de wedstrijden die we organiseren bij av DEM op de baan, hebben we een aantal EHBO-ers nodig. We zoeken dus een aantal EHBO-ers die af en toe bij een wedstrijd aanwezig willen zijn. Heb je interesse of wil je meer informatie, neem dan contact op met onze secretaris Jacques Niesten. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Laatste thuiswedstrijd

Het was het eerste weekend van maart, en dus was er weer een door de Rotterdamse snelwandelvereniging georganiseerde snelwandelwedstrijd, waar we tijdens de duintraining aan mee gingen doen. Maar daarvoor hadden we flink aan de conditie gewerkt, onder anderen door met boomstammen te sjouwen, en watertankjes te slepen.

28 maart 2021 onderlinge wedstrijden bij av DEM

Op 28 maart 2021 worden op de atletiekbaan weer onderlinge wedstrijden georganiseerd.

De werkgroep die de baanwedstrijden organiseert, heeft zijn best gedaan dit zo

veilig mogelijk te doen. Dit wil zeggen dat alle coronaregels gelden op de baan en

dat er geen begeleiders en ouders mee kunnen, alleen als zij jurylid zijn.

Maak het de organisatie niet moeilijk en houd u aan de regels.

De inschrijving voor de onderlinge wedstrijden start op 8 maart 2021.

==>> Inschrijven.    ===>>>CORONAPROTOCOL

==>> Programma

Vakantie duintraining

We hadden bedacht om bij de pupillen in de krokusvakantie gewoon door te gaan met trainen. En dat was een prima idee, vooral bij de duintraining. Op de eerste dag van de vakantie waren er ruim over de 20 deelnemers, op de laatste dag van de vakantie waren het er zelfs nog een heel stel meer.

Trainingscross

Bij de pupillen hebben we swinters tijdens de training, eens per maand een cross wedstrijdje. In februari moest die op 2 achtereenvolgende maandagen uitgesteld worden, vanwege de sneeuw die op het parcours lag, maar op 22 februari waren de omstandigheden ideaal, en kon er gestart worden.

AV DEM   LOGO 2012   189x89

brengt je in beweging!

Volg ons op