Pieten training

Al jaren lang, hebben de jongste pupillen op de laatste woensdag vóór de Sinterklaas, een pietentraining in de sporthal. Wie daar goed zijn best doet, krijgt na afloop van de training een pieten diploma, en uiteraard nog wat pepernoten.

Duincross, 26 november

Wie jarig is trakteert. Tigch had in de loop van het afgelopen jaar een vijftig tal bekers gehad van Intercup sportprijzen winkel, (allemaal winkelwezen) en die deelde hij uit tijdens de duintraining die er op zijn verjaardag gehouden werd. Het was geen gewoon uitdelen, maar ieder moest er wel iets voor doen.

Opnieuw Clubrecord

Twee weken terug hadden we bij de eerste indoorwedstrijd al een viertal clubrecords, en bij de tweede indoorwedstrijd van dit winterseizoen die in Utrecht gehouden werd, viel er al weer een clubrecord te noteren. Deze keer was het voor Bo van Ooijen, die bij de mini meisjes op de 50 meter, een tijd van 10,83 op de klokken bracht.

Duintraining begonnen

De eerste indoorwedstrijd (met een 4 tal clubrecords) is alweer achter de rug, en de eerste duintraining is ook al weer geweest. Kortom: het winterseizoen is aangebroken. Met ruim 20 deelnemers, was het een flinke opkomst bij de eerste pupillen-duintraining.

Record verbroken tijdens de zevende DEM koppelloop

Op vrijdag 28 oktober werd op de atletiekbaan bij AV DEM alweer de zevende koppelloop gehouden.
Dit jaar was de deelname weer groter dan andere jaren en dit jaar is ook de snelste tijd ooit gelopen op de koppelloop.
De winst ging naar het koppel Johan Polman en Cliff Ellsworth, die de vijf kilometer hebben afgelegd in de snelle tijd ooit van 14 min 20 sec.
Tweede koppel werd Lars Remijn en Jacco Heijblok, wat een knappe prestatie is omdat Jacco de marathon van Amsterdam op 15 oktober heeft gelopen in 2.55.36.

Pupillenfeestje in Waterakkers

Het is al jaren traditie dat de pupillen op de laatste woensdag van oktober gaan zwemmen in de Waterakkers, met na afloop patat eten. Dank zij een gift van de Club van 100 is dit steeds mogelijk.

Trainingscrossen

In de winter is er voor de pupillen eenmaal per maand tijdens de training een cross wedstrijdje. We doen dat rond de baan van DEM. Afhankelijk van de leeftijd zijn er dan afstanden tussen 600 en 1550 meter, waarbij de heuvel een belangrijk onderdeel is.

Grootschalige werkzaamheden spoor

A.s weekeinde wordt het spoor definitief opgebroken.
Vrijdag wordt er een grote telekraan opgesteld, hierdoor is er maar een rijbaan beschikbaar op de Spoorsingel.
Het verkeer zal door verkeersregelaars begeleid worden.
Na het weekeinde gaan de werkzaamheden door en is er beperkte overlast voor vrachtverkeer.

LAATSTE RONDE!

Tot 30 okt kun je nog profiteren van lage prijzen voor topmerken.
Inclusief een Kassakorting voucher die je tot 30 okt in kunt leveren bij je aankoop vanaf €50,-

Kom dus nog even snel langs en sla je slag.

Halloweenweekend bij DEM

UPDATE: Door sponsoring van de Club van 100 hebben wij het voor elkaar gekregen om het inschrijfgeld voor het Halloweenweekend terug te brengen van €15,- naar slechts €10,-. Des te meer reden om te komen dus! Schrijf je snel in.
De mensen die zich al hebben ingeschreven krijgen die €5,- uiteraard weer terug!

AV DEM   LOGO 2012   189x89

brengt je in beweging!

Volg ons op