Sporten en trainingsstages in de Spaanse stad Valencia

Sporten en trainingsstages in de Spaanse stad Valencia

Al ruim 7 jaar organiseren wij voor verschillende sporten trainingsstages naar de Spaanse stad Valencia. Een combinatie van uitstekende sportfaciliteiten, een prachtige stad en het heerlijke Spaanse klimaat maakt Valencia de ideale locatie voor een trainingskamp.

Het programma dat wij voor groepen op maat samenstellen bevat altijd een mix van een sport, cultuur en stadservaring. Ook voor atletiekgroepen is Valencia een perfecte stad om met elkaar te trainen en een unieke ervaring te delen. Zo is er de mogelijkheid om te trainen op de atletiekbaan midden in het stadspark Turia of gebruik te maken van de vele onverharde looproutes langs het strand. Ik vroeg me af er binnen AV Dem ook atleten geïnteresseerd om naar Valencia te komen. Wellicht kunt u mij in contact brengen met desbetreffende groepen. Op onze website vindt u trouwens meer informatie over ons aanbod.

Relevante websites

Plaats een reactie

U dient in te loggen om een reactie te kunnen plaatsen. U kunt inloggen met uw Facebook account.

Foto's en uitslagen van de Onderlinge Wedstrijd van 25 maart staan inmiddels ook online! Zie onze website: https://t.co/eXdXebBcTu

AV DEM   LOGO 2012   189x89

brengt je in beweging!

Volg ons op