DEM pupillen blijven voorin meestrijden

DEM pupillen blijven voorin meestrijden

De zomervakantie zit er op, en in het laatste weekend van die vakantie organiseerde Hollandia uit Hoorn, de Gerrit Vosbokaal voor pupillen. In verhouding met de verenigingen uit de buurt van Hoorn, waren we maar met een kleine afvaardiging aanwezig, zodat we bij voorbaat al niet hoefden te hopen op het winnen van die beker, maar die DEM pupillen die er waren, deden het weer als vanouds.

De dag begon met de estafettes, en omdat we alleen bij de mini jongens een complete ploeg hadden, waren vrijwel al onze estafette teams een combi team. Zo bestond de ploeg van de MPA1, uit 3 A.meisjes, aangevuld met een C pupil. Maar deze ploeg won wel, en dat deden ook alle ander DEM estafette teams, op de jongens mini na, die tweede werden.
Bij de meerkamp van de MPA.1 een vertrouwd beeld bij de prijsuitreiking. Fiene werd er eerste, Sienna tweede en Britt vijfde, en de uitslag van de 1000 meter toonde eenzelfde beeld met Britt als eerste, Fiene als derde en Sienna als zesde.
In vrijwel alle categorieen waren er 4 prijzen, en daar profiteerden Sam van der Aar, die vierde werd bij de JPA2 van, en ook Sam van Ooijen, vierde bij de JPB en Lea Rosic die vierde werd bij de mini meisjes. Duuk had een beetje pech, hij kwam slechts 4 puntjes tekort voor een medaille.
Er vielen ook nog een flink aantal verbeterde PR’s te noteren, zo haalden zowel Christaan als Lea beiden maar liefst 3 nieuwe PR’s
Foto’s en complete uitslagen zijn via de onderstaande linken te zien

Relevante websites

Plaats een reactie

U dient in te loggen om een reactie te kunnen plaatsen. U kunt inloggen met uw Facebook account.

Foto's en uitslagen van de Onderlinge Wedstrijd van 25 maart staan inmiddels ook online! Zie onze website: https://t.co/eXdXebBcTu

AV DEM   LOGO 2012   189x89

brengt je in beweging!

Volg ons op