BCD- jeugdatletiekkampen

BCD- jeugdatletiekkampen

Let op: B, C en D-junioren kunnen zich nog tot 1 juni inschrijven voor het jeugdatletiekkamp 2017!

Beste BCD junioren en ouders/verzorgers,

Een Atletiekkamp bij AV DEM
Kampen zijn ontzettend gaaf. Vooral atletiekkampen met een combinatie van trainen en plezier. Omdat de bestaande T&F-Camps voor veel mensen simpelweg te duur is (€420,- p.p.), komen wij met een alternatief, minstens net zo’n leuk kamp!
Het kamp zal dit jaar alleen nog bestaan voor B-, C- en D-junioren. We zullen gedurende een midweek met aanwezige tenten kamperen op de accommodatie van AV DEM te Beverwijk. Op dit moment is een enthousiaste kampstaf een heel gaaf programma in elkaar aan het draaien. En samen met de leiding zullen we er een onwijs leuk kamp van maken!

Datum en tijd
De kampweek zal starten op maandag 28 augustus om 19.00 en zal afgelopen zijn op vrijdag
1 september om 12.00. Dit jaar worden alleen de B-, C,- en D-junioren van AV DEM, AV Castricum, AV Trias, AV Lycurgus en AV Suomi uitgenodigd voor dit kamp zodat we een leuke mix hebben van deelnemers van verschillende verenigingen. Het kamp zal bestaan uit twee tot drie trainingsmomenten per dag met daarnaast veel ruimte voor andere activiteiten.

Programma
Elke dag worden de verschillende disciplines van atletiek aangeboden door gediplomeerde trainers. Indien er spraken is van specialisatie van atleten kunnen wij hen hierin tot op zekere hoogte voorzien. Omdat de belastbaarheid niet te groot moet zijn, zal er ook een deel van de trainingen bestaan uit clinics.
Daarnaast is het FUN-programma net zo belangrijk als de trainingen. Het thema dit jaar is Expeditie Zomerkamp waarin tentgroepen tegen elkaar zullen strijden is een afwisselend middag- en avondprogramma met verschillende (samenwerkings-)opdrachten. Daarnaast blijft er natuurlijk tijd over voor het samen feesten, lachen, verschillende (water)spelletjes enzovoort!

Deelnemers & Begeleiders
Wij verwachten gecombineerd met bovengenoemde vijf verengingen te komen tot 60 tot 80 deelnemers tussen de 11 en 17 jaar (BCD-junioren). Wij zorgen voor voldoende begeleiding. Naast de kampstaf van acht personen, zetten wij ook één begeleider per acht atleten in.

Kosten
U betaald slechts €97,50 voor:
• 5 dagen en 4 nachten Training & FUN;
• Het gebruik maken van aanwezige tenten of een barkaart (lees hieronder);
• 4x Ontbijt;
• 4x Lunch;
• 3x Avondeten (28-08 niet);
• Drinken;
• Een Jeugdatletiekkampen 2017 T-shirt.

Gratis Barkaart
Indien je besluit om samen of alleen een eigen tent mee te nemen, dan ontvang je van ons bij aanvang van het kamp een gratis barkaart van €15,- om gedurende de week wat extra’s te halen.
Dit dien je zoals hieronder aan te geven op het inschrijfformulier:
[ X ] Mijn kind maakt geen gebruik van een van jullie tenten en ontvangt graag een barkaart van
€15,- bij aanvang van het kamp.

Note: Deze barkaart is per persoon en dus niet per tent! Dus heb je een eigen tent, neem hem mee!

Inschrijven
Wil je dit alles niet missen, schrijf je dan zo snel mogelijk in met het inschrijfformulier in de bijlage. Omdat we een nieuw kamp bedacht hebben en het moeilijk is om in te schatten hoeveel junioren er enthousiast zijn, kunnen we niet garanderen dat iedereen mee kan. VOL=VOL!

Om in te schrijven dien je €97,50 over te maken naar M.L. Akavia op NL52 INGB 0006 7601 78 onder vermelding van je naam en je vereniging. Vul ook het inschrijfformulier volledig in en mail deze naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. De inschrijving sluit 1 juni 2017 om 23.59.

Als het inschrijfformulier en de betaling bij de organisatie binnen zijn, ontvang je zo snel mogelijk een bevestiging via e-mail. Bij onvoldoende plaatsen wordt er gekeken naar volgorde van betaling.

Wij hopen op heel veel enthousiaste junioren die samen met ons, van deze eerste editie, een groot succes gaan maken. “Ik was bij het eerste Jeugdatletiekkamp!”

LATEN WE ER SAMEN EEN SPORTIEF EN FANTASTISCH KAMP VAN MAKEN!

Met vriendelijke groet,
Sebastian Schijffelen
Namens de kampcommissie;

Contactpersonen bij verenigingen:
- AV DEM is Sebastian Schijffelen
- AV Castricum is Esther Scheelings
- AV Suomi is Ilona Zeilmaker
- AV Lycurgus is ..............
- AV Trias is .............

Alle deelnemers en hun ouders dienen voorafgaand van de inschrijving kennis te hebben genomen van de door ons gestelde huisregels. Bij overtreding van deze regels of andere misdragingen kan de kampstraf besluiten dat een deelnemer moet worden opgehaald. Indien dit het geval is, zal er ook geen restitutie zijn van het inschrijfgeld. Bij inschrijving van het kamp geef je dus aan akkoord te gaan met de hieronder gestelde regels en voorwaarden.

 

De huisregels

  • Het is ten strengste verboden om zonder toezicht het terrein te verlaten;
  • Gedurende het kamp is het niet toegestaan alcohol te nuttigen, te roken of andere verdovende middelen te gebruiken;
  • De deelnemers volgen altijd de aanwijzingen van de kampstaf en aanwezige leiding;
  • De deelnemers gaan respectvol op een normale manier met elkaar om;
  • Bij het opzettelijk vernielen/beschadigen van materiaal zal de deelnemer, dan wel zijn/haar ouder daarvoor aansprakelijk worden gehouden;
  • Ondanks dat de organisatie verzekerd is via de vereniging dienen alle deelnemers WA verzekerd te zijn;
  • De kampstaf heeft altijd het recht om regels toe te voegen aan deze lijst met huisregels. Indien dat zal gebeuren zal dit met de deelnemers worden gecommuniceerd.

Plaats een reactie

U dient in te loggen om een reactie te kunnen plaatsen. U kunt inloggen met uw Facebook account.

Afgelopen dinsdag (9 januari) is er een meisjesring gevonden op de grond voor de kantine met een tekst aan de... https://t.co/TZNCDnvbbO

AV DEM   LOGO 2012   189x89

brengt je in beweging!

Volg ons op