AV DEM is in november officieel gestart met de clustertrainingen

AV DEM is in november officieel gestart met de clustertrainingen

Bij de aanvang van het nieuwe seizoen verandert er altijd een hoop. Atleten schuiven door naar de volgende categorie, krijgen nieuwe trainers en maken zich weer klaar voor het komende wedstrijdseizoen. Dit jaar verandert er nog meer, want vanaf november 2017 zijn we officieel gestart met de invoering van clustertrainingen.

Wat zijn clustertrainingen?
Clustertrainingen zijn een soort specialisatietrainingen voor de wedstrijdatleten van DEM. Elk onderdeel heeft zijn eigen clustertrainer die één of meerdere keren per week een onderdeel aanbied.

Voor wie zijn deze clustertrainingen?
De clustertrainingen zijn in principe voor de AB-junioren, senioren en masters. Zij kiezen enkele onderdelen die zij willen doen in overleg met hun trainer. Voor de C-junioren uit de selectiegroepen is er ook een mogelijk om bij de clustertrainingen aan te sluiten ter oriëntatie voor de toekomst.

Wanneer mag je deelnemen aan clustertrainingen?
De hoofdtrainer stuurt een atleet naar de clustertraining nadat er overleg heeft plaatsgevonden met de clustertrainer. Het is niet de bedoeling dat de atleten zelf naar een clustertrainer toe gaan om deel te nemen of dat een clustertrainer een atleet zelf uitnodigt.
Als een clustertrainer graag een atleet uitnodigt voor zijn/haar training, moet dit met de hoofdtrainer van de betreffende atleet worden afgesproken. Tot akkoord van de hoofdtrainer worden er geen toezeggingen gedaan naar atleten.
De senioren en masters mogen vooralsnog zelf contact zoeken met de clustertrainer om afspraken te maken over het wel of niet kunnen meetrainen. Zodra zij een algemene/selectietrainer hebben, vervalt dit recht en zal dit via de betreffende trainer lopen.

Relevante websites

Plaats een reactie

U dient in te loggen om een reactie te kunnen plaatsen. U kunt inloggen met uw Facebook account.

AV DEM   LOGO 2012   189x89

brengt je in beweging!

Volg ons op