Lezing arts Richard de Leth

x
Vrijdag, 11. Mei 2012 20:00 - 22:15

Sporten en gezondheid: hoe versterk ik mijzelf?

Het is een uitdaging om in de huidige tijd gezond te worden én te blijven. Beweging, waaronder sporten, kan hieraan bijdragen. De meeste sporters hebben de beste materialen, maar vergeten de innerlijke verzorging: de zorg voor de motor die alles mogelijk maakt. Wat is goede voeding voor optimale prestaties? Kan je het beste voor of na het sporten eten? Wat kunnen we leren van Afrikanen die de marathon winnen?

In deze lezing zal door arts Richard de Leth zijn concept rondom optimale gezondheid met als focus 'sporten' worden toegelicht. Welke ingredienten dragen bij aan de prestaties, maar ook aan de gezondheid? Het wordt een tocht die we samen lopen op weg naar bovenstaande antwoorden.

richard-de-lethRichard de Leth studeerde geneeskunde, orthomoleculaire geneeskunde en psycho-neuro-immunologie (PNI). Hij verdiepte zich tevens in voeding, kinesiologie en psychologie. Richard de Leth is werkzaam binnen het Centrum Integrale Geneeswijzen in Beverwijk. Meer informatie over zijn praktijk vindt u op www.richarddeleth.nl

Toegang: Deze lezing is gratis toegankelijk voor iedereen die geïnteresseerd is in het onderwerp.
Tijden: Inloop vanaf 20.00 uur, de lezing start om 20.15 uur en duurt tot circa 22.15 uur.
Locatie: clubhuis van Atletiekvereniging DEM, sportpark Aagtendijk, Adrichemlaan 1/A Beverwijk

Hardlooptraining vooraf: AV DEM biedt de mogelijkheid om voorafgaand aan de training mee te doen aan een hardlooptraining, deze wordt gegeven door een ervaren looptrainer Mart van Hoolwerff. De training is van 19.00 – 20.00 uur en geschikt voor beginnende lopers.

Graag vooraf aanmelden 

Contact : Commissie Communicatie en PR (WCPR): Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Terug

AV DEM op Facebook

facebook

Info voor op de site?

Heb je ideeën, verhalen, foto's, uitslagen of artikelen voor op de website of heb je suggesties ter verbetering? Stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Bestanden/mails met bijlages groter dan 2 MB svp versturen via WeTransfer.

AV DEM op Twitter

Sponsoren